Home & DecoLife&Style

Toată colecția Mobexpert Fabricat în România beneficiază în luna septembrie de 15% discount

Mobexpert, cel mai mare producător și retailer român de mobilier și decorațiuni, și un brand inovator cu tradiție pe piață, anunță reduceri de 15% la colecția Fabricat în România, până pe 28 septembrie.

Cu un design actual, care urmează tendințele internaționale, produsele Mobexpert fabricate la nivel local se potrivesc perfect oricărui stil de amenajare interioară. De la clasic, romantic sau natural și până la piese de mobilier în stil contemporan, modern, urban sau young living, toate se regăsesc în portofoliul Mobexpert, în colecția Fabricat în România.

Una dintre gamele vedetă din colecția Fabricat în România este Wave, al cărei design este semnat de arhitecta Mobexpert, Diana Marinescu.

Principala caracteristică a gamei WAVE este combinația între finisajul deosebit al fronturilor cu elementele aurii, în tendințe anul acesta în amenajările interioare.

Colecția Fabricat în România, creată special pentru a satisface gusturile diverse ale clienților în ceea ce privește amenajarea casei, pune la dispoziție piese de mobilier și decorațiuni dedicate fiecărei camere. Astfel va fi mult mai ușor să-ți amenajezi întreaga locuință într-o linie armonioasă, personală și care integrează stilul propriu.

Datorită dezvoltării producției în cele opt fabrici Mobexpert din Târgu Mureș, Dej, Suceava și București, dar și modelului de business vertical integrat, Mobexpert realizează pe plan local întregul proces, de la designul și proiectarea produselor, producția în fabricile proprii și până la vânzarea de mobilier și decorațiuni în magazinele fizice Mobexpert și în magazinul online.

Astfel, compania reușește să ofere clienților prețuri competitive pentru produsele realizate local, dar și termene de livrare ușor de anticipat și care pot fi garantate. În plus, lansează constant produse noi, cu design inovator și vine în permanență cu noi propuneri în materie de produse de mobilier și decorațiuni care oferă confort, dar și personalitate locuințelor.

Totodată, Mobexpert pune la dispoziție clienților servicii personalizate de consultanță în amenajare precum și activități de logistică și import printr-o rețea de peste 400 de furnizori din întreaga lume. Modelul de business inovator al companiei o diferențiază pe piața de profil din România.

Investițiile la nivel local ale companiei au dus la lansarea in ultimul an a peste 15 noi game de mobilier și peste 100 de modele noi de canapele, fotolii, saltele, scaune de birou, care au permis dezvoltarea colecției Fabricat în România. Astăzi, 65% din totalul produselor aflate în portofoliul Mobexpert sunt fabricate în cele opt fabrici din România.

Această creștere a producției locale s-a bazat și pe preferințele clienților Mobexpert care se îndreaptă către produsele create și fabricate în România. Aproximativ 60% dintre clienții companiei aleg produse din colecția Fabricat în România, care a devenit bestseller.

Reducerea de 15% la toate produsele din colecția Fabricat în România este valabilă până pe 28 septembrie, atât la comanda online pe mobexpert.ro, cât și în magazinele Mobexpert din București și țară.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button