Parenting

”The Most Beautiful Truck&Chopper Fest” – ediţia 2013, start la înscrieri

Inscrieri_TMBTCFDin 7 mai, pasionații de cai putere din România, Moldova, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Ucraina, Ungaria, Serbia, Polonia și Turcia, se pot înscrie pe site-ul www.choppertruckfestival.com, pentru a participa la unicul eveniment de pe piața autohtonă ”The Most Beautiful Truck&Chopper Fest”.

În prima etapă, după înregistrarea online, participanții vor urca pe site fotografii ale camionului/chopperului, iar conducatorii de camioane care se vor înscrie în competiție vor da testul de cunoștințe teoretice. Cei 200 de semifinaliști vor fi aleși în baza punctajului obținut la testul online.

Pe aceştia îi aşteaptă 3 competiţii cu premii pe măsura aşteptărilor: „Cel mai frumos camion”, „Cel mai frumos chopper”, la sfârşitul căruia, cel care va primi titlul pentru „Cel mai bun şofer profesionist din România”, va câștiga și marele premiu, care constă în 2.000 de euro.

De asemenea, câştigătorii competiţiilor „Cel mai frumos camion” şi „Cel mai frumos chopper” vor avea ocazia să meargă într-o excursie exclusivistă la cel mai cunoscut şi mediatizat festival, Carnavalul de la Rio de Janeiro, unde vor putea admira cele mai frumoase care alegorice din lume.

Înscrierile în competiție se vor încheia pe 1 august 2013, iar marele eveniment va avea loc în perioada 21-22 septembrie la Autodromul IFPTR din Târgu Mureş.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button