GadgetTrends

Televizoarele LG Smart cu platforma WebOS câştigă premiul Kudos

LG_webOS UL_IntertekLG a anunţat revoluţionara platformă webOS pentru televizoare Smart ca fiind recunoscută de către Underwriters Laboratories (UL) şi Intertek pentru interfaţa sa grafică extrem de convenabilă pentru utilizator. O abordare diferită de proiectare în comparaţie cu alte platforme de Smart TV, webOS oferă o experienţă fără complicaţii, prin care televizorul este extrem de simplu de utilizat.

“Această recunoaştere confirmă şi mai mult uşurinţa utilizării platformei webOS“, a afirmat Jeong Hwan Hwang, vice preşedinte şi director al diviziei de dezvoltare TV Home Entertainment a companiei LG. “WebOS marchează un moment important în istoria evoluţiei Smart TV – prin adevărata simplitate şi uşurinţa de utilizare. LG îşi va continua angajamentul de a fi lider în ceea ce priveşte designul avansat al interfeţei Smart TV. “

Caracteristicile de bază ale webOS, dezvoltate pentru a facilita Comutarea Simplă (Simple Switching), Descoperire Simplă (Simple Discovery) şi Conectare Simplă (Simple Connection) au fost evaluate favorabil de către UL şi Intertek. Datorită meniului Launcher, utilizatorii pot naviga cu uşurinţă prin opţiuni de servicii sau de conţinut, fără a renunţa la varianta de vizualizare curentă. Între timp, LG Store organizează convenabil tot conţinutul disponibil pe platforma webOS, împărţindu-l în categorii.

Acesta oferă, de asemenea, recomandări bazate pe popularitate, care permit utilizatorilor să descopere noi opţiuni de divertisment cu cea mai mare uşurinţă. Pe scurt, această nouă platformă inteligentă reduce numărul de etape necesare pentru a face comutare de conţinut, ceea ce face căutarea, selectarea şi experienţa generală Smart TV mai simplă şi mai bună decât oricând. Conectarea la dispozitive externe este, de asemenea, rapidă şi eficientă pe platforma webOS.

LG a transformat procesul de configurare iniţială într-o acţiune simplă şi rapidă. Prima dată când utilizatorul porneşte un televizor Smart LG cu platforma webOS, un personaj animat numit BeanBird apare pe ecran. Această drăguţă creatură ajută utilizatorul să se asigure că televizorul este conectat complet şi corect. BeanBird învaţă, de asemenea, utilizatorii să foloseasca Telecomanda Magică LG într-un timp foarte scurt.

Telecomanda Magică LG, care oferă uşurintă în utilizare şi multiple opţiuni de control –  pentru a derula, alege, a da click şi oferă opţiune de voce – a fost, de asemenea, evaluată în mod pozitiv de către UL şi Intertek. Funcţionalitatea extrem de convenabilă a Telecomenzii Magice se completează in cel mai bun mod cu platforma simplificată webOS.

Piesa centrală din gama 2014 de televizoare Smart, platforma webOS, va fi integrată în 70 la sută dintre modelele de televizoare Smart CINEMA 3D lansate în acest an.

Funcţiile avansate LG de voce şi recunoaştere a amprentei au fost, de asemenea, apreciate de către UL. Aceste două caracteristici-cheie ale gamei 2014 de televizoare Smart oferă utilizatorului o experienţă îmbunătăţită şi mult mai plăcută.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button