Uncategorized

Telefoanele digitale fără fir devin tot mai inteligente! Gata cu cheile pierdute…

DECTToate modelele noi lansate de Panasonic la Nisa în cadrul gamei sale de top de telefoane digitale fără fir (DECT) sunt compatibile cu un accesoriu opţional de căutare a cheilor, trecând astfel în istorie întârzierile cauzate de pierderea cheilor. Este suficient să ataşaţi accesoriul la cheile dvs. sau la obiectele pe care le rătăciţi adesea prin casă şi să utilizaţi telefonul DECT fără fir pentru a le găsi rapid şi uşor. de Marian Crăciun

Mulţumită tehnologiei wireless de la Panasonic, accesoriul poate detecta obiecte în spaţii închise la o distanţă de până la aproximativ 50 m, iar în spaţii deschise, până la 200 m – afişajul LCD al aparatului vă anunţă câţi metri mai aveţi până la obiectul rătăcit.  Pentru a uşura şi mai mult găsirea obiectelor pierdute, atât aparatul, cât şi accesoriul emit alarme sonore în timpul căutării.  De asemenea, puteţi memora mai multe obiecte, deoarece toate modelele noi DECT permit utilizarea a până la patru accesorii de căutare separate, cu opţiunea de stabilire şi căutare a unui anumit accesoriu de căutare.

KX-TG6821 şi KX-TG7861 – navele amiral ale Panasonic din noul trend de pe piaţă – prezintă o gamă bogată de funcţii inteligente, inclusiv reducerea zgomotului, o tastă funcţională inteligentă şi agendă partajată. Toate telefoanele se mândresc cu o calitate audio excepţională, o linie subţire şi elegantă, design compact şi o configuraţie în cadrul căreia puteţi naviga uşor, asigurându-vă astfel cea mai simplă şi intuitivă experienţă de utilizare.

KX-TG6821 este alegerea perfectă pentru căminul unei familii, cu telefoane disponibile în patru culori – negru, gri metalizat, argintiu perlat şi maro – există o culoare pentru fiecare decor. În acelaşi timp, modelul KX-TG7861 are un factor de formă precis şi sofisticat – accesoriul perfect pentru fiecare casă contemporană minimalistă. Fiecare aspect al noilor modele a fost creat ţinând cont de utilizator – un afişaj de 1,8 inchi, iluminat în alb din fundal, pentru nava amiral KX-TG6821 şi unul de 1,45 inchi, color, pentru KX-TG7861, asigură citirea simplă a cifrelor şi cuvintelor, iar butoanele de dimensiuni mari, dispuse într-o configuraţie simplă, sunt uşor de utilizat.

Modelul KX-TG6821 beneficiază de funcţia Advanced TAM – o opţiune gadgte de robot telefonic inteligent, ideală pentru a gestiona mesajele, fie că sunteţi acasă sau plecaţi. Când se înregistrează un mesaj nou pe robot, unitatea de bază vă poate notifica printr-un semnal sonor sau printr-un un mesaj sonor sau SMS transmis către un număr de telefon mobil sau de birou preînregistrat, astfel încât să puteţi asculta mesajul chiar dacă nu sunteţi acasă.

Modelele KX-TG6821 şi KX-TG7861 au o opţiune de agendă inteligentă, care simplifică gestionarea şi partajarea contactelor cu restul familiei sau membrilor casei.  Orice aparat înregistrat în unitatea de bază poate accesa şi utiliza agenda partajată – contactele pot fi partajate automat cu diferite aparate, fără necesitatea copierii acestora.

Cu peste 15 ani de experienţă pe piaţa DECT şi mai mulţi pe piaţa audio, Panasonic se laudă cu know-how-ul necesar atunci când vine vorba de o calitate audio superioară. Toate aparatele telefonice noi au un sunet excepţional de clar, chiar şi la distanţă mare de unitatea de bază, mulţumită sistemului de corecţie a erorilor, care permite conversaţii telefonice mai clare, cu mai puţine întreruperi. Prin urmare, fie că sunteţi în casă – la subsol sau afară, pe verandă – vă puteţi bucura de conversaţii fără distorsiuni.

Noile modele-gadget au, de asemenea, şi un sistem audio personalizat, care vă permite să reglaţi tonalitatea vocilor pe telefon – astfel că, indiferent de vârstă, vă puteţi bucura de conversaţii calme şi confortabile.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button