Parenting

Tânără speranță, actrița Mădălina Anea debutează pe marile ecrane în comedia MAMAIA

IMG_8619Mădălină Anea a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale” în anul 2009 şi, încă din timpul facultăţii, s-a implicat în numeroase proiecte studenţeşti, a jucat în scurt-metraje, spoturi comerciale, piese de teatru radiofonic şi lung-metraje de televiziune. După ce a avut ocazia de a interpreta un rol mic alături de Roger Moore și Katie McGrath în producţia de televiziune A Princess for Christmas, tânăra actriţă debutează pe marile ecrane, alături de Stela Popescu, dând viață unui personaj îndrăzneţ şi energic în comedia MAMAIA, care va avea premiera naţională pe 19 aprilie.

Ana, personajul Mădălinei Anea, este o fată nonconformistă şi curioasă, care o ajută pe Matilda (Stela Popescu) să pună la cale tot felul de planuri care mai de care mai inovatoare şi amuzante pentru a scăpa de agentul imobiliar care vrea să o lase pe bătrână fără locuinţă. Mădălina a petrecut foarte mult timp alături de Stela Popescu pe platourile de filmare de la MAMAIA. Au repetat îndelung și s-au împrietenit foarte tare, prilej pentru Mădălina să mai învețe câteva trucuri noi. “Unul dintre ele nu o să-l uit niciodată. Mi-a zis că de câte ori interpretez o fată rea – şi e cazul Anei – tot timpul să îi dau candoare şi să încerc să o fac… frumoasă, chiar dacă e rea”,  povesteşte actriţa.

Cât despre experienţa de pe platourile de filmare, Mădălinei îi pare rău doar pentru faptul că nu a apucat să vorbească mai mult cu regizorul comediei Jesus Del Cerro, care nu prea a avut timp de conversaţii şi „a ţinut-o tot într-o englezo-spaniolo-româna caracteristică”. Cu toate acestea, a reuşiţ să fie foarte clar şi să dea indicaţii precise, pe care Mădălina le-a ascultat cu sfinţenie.

În comedia MAMAIA, Mădălina Anea are ocazia să joace alături și de alte nume mari ale scenei românești, precum: Valentin Teodosiu, Adrian Văncică și Ion Dichiseanu, dar și cu numeroși colegi de generație: Paul Diaconescu, Cosmin Natanțicu și Cătălin Neamțu. În ceea ce privește echipa din spatele camerei, Alma Bacula este cea care a produs comedia MAMAIA, un film regizat de Jesus Del Cerro, cu o imagine semnată de Viorel Sergovici, scenariul aparținându-i lui Collin J. Blair, după o idee de Bogdan Mirică.

Din 19 aprilie, Mădălina Anea şi Stela Popescu pun în practică cele mai năstruşnice idei în MAMAIA, o producție MediaPro Pictures care va putea fi vizionată în premieră în cinematografele din toată țara.

Related Articles

4 Comments

  1. Sa ne impartasesti si noua parerea ta proprie si personala despre film.. eu unul sunt foarte curios, mai ales dupa numele din distributie.

    1. Salve Alex! O sa revin cu siguranta cu un review legat de acest film! Stay tuned… :)!

  2. Din punctul meu de vedere este un film absolut superb! Abia astept sa revizionez din nou!

  3. Mădălina Anea este o actrita talentata si frumoasa. Asteptam sa o revedem si in alte seriale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button