Going OutLife&StyleParenting

tanaaa! Exerciţiu de creativitate live în scop caritabil

Expozitie colectiva tanaaa! (2) (Small)Miercuri, 5 iunie, în cadrul evenimentului aniversar tanaaa!, a luat naștere prima expoziție colectivă creată în urma unui live act prin intervenția invitaților prezenți – “Cadouri”.

Expoziția, organizată de tanaaa!, un giftshop online care oferă o varietate de produse neconvenționale, a fost construită din creațiile invitaților, aceștia putând desena direct pe colajele realizate din produse inscriptibile, îndrumați de artistul Alexandru Ciubotariu, cunoscut ca Pisica Pătrată.

Portofelele Mighty Wallet, husele pentru iPad și ceasurile Patch, toate cu suprafață inscriptibilă, perfectă pentru a fi scrisă și desenată, au fost baza pe care invitații au creat colaje personalizate. Toate produsele transformate au fost ulterior vândute pentru a veni în spirijunul cauzelor pe care le susține Merci Charity Boutique, primul concept store caritabil din România.

“Am vrut să implicăm prietenii tanaaa! și să demonstrăm tuturor cât de simplu și amuzant poate să fie să oferi un cadou original. Husele pentru iPad de la Papernomad, portofele Mighty Wallet și ceasurile Patch au fost baza unor colaje colorate, pline de personalitate, îmbinând stilurile diferite ale celor prezenți și creând astfel o expoziție unică contemporană.”, afirmă Valentin Corodescu, director executiv tanaaa!.

Printre produsele incluse în colaje s-au regăsit și cele votate înaintea evenimentului drept cele mai inspirate cadouri, fie pentru el, fie pentru ea. Husa pentru iPad Zattere, fabricată dintr-un compozit de hârtie realizat de Papernomad, având curea din cânepă și căptușeală din lână cu bumbac, a fost declarat cel mai dorit cadou de bărbați. Cel mai inspirat cadou pentru femei a fost votat Ceasul Glamour Patch Lime, un accesoriu la modă, în culori neon și eco-friendly, fiind 100% biodegradabil.

tanaaa! își comercializează produsele atât pe noul site www.tanaaa.ro, cât și în magazinele partenere: Cărturești, Diverta, Librăria Dalles, Cyclopedia, H2O, Hippie Hippie Shake, Ollie Gang Shop, Tonka, wintermag.ro, Boarder’s, Ideas in a Glass, Switch!, Custom Garage – Brașov, Forever Young – Vama Veche.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button