BrandFashion

Takko continuă să se extindă în România până la 100 de magazine

takkoTakko inaugureaza pe 27 februarie doua noi magazine, in Sfantu Gheorghe si Petrosani. Cele doua deschideri fac parte din planul retailerului german de extindere pe piata romaneasca cu scopul precis de a deschide aproximativ 100 de magazine.

“Pentru Takko, orasele mici si mijlocii ofera o multime de oportunitati de dezvoltare, cererea de produse de moda este foarte mare, dar, in acelasi timp, pretul trebuie sa fie moderat“, explica Cosmin Ulmean, Country Manager Takko Romania.

Prezent pe piata din Romania din 2007, Takko se numara printre cei mai importanti retaileri de moda, oferind clientilor sai haine la moda si de inalta calitate la preturi accesibile. Conceptul – tendintele modei, la preturi atractive – este foarte bine primit de catre clientii sai, lucru ce explica cresterea sa continua ajungand in prezent sa detina aproape 1.900 de filiale in Europa.

Takko si-a obisnuit clientii cu cele mai noi tendinte la preturi mici, o mare diversitate de articole de imbracaminte pentru intreaga familie, oferte atractive si promotii deosebite. Colectiile mereu actuale raspund nevoii de diversitate a clientilor si ofera numeroase piese vestimentare pentru o tinuta de zi cu zi, articole pentru look-uri elegante, lenjerie si accesorii.

Designerii in-house ai Takko creeaza colectii elegante si inovative. Ei sunt cei care realizeaza in intregime conceptele de moda si furnizeaza magazinelor outfit-uri complete. O mare parte a modelelor sunt importate direct. Astfel, Takko poate produce haine la preturi rezonabile si reactiona rapid la schimbarile de pe piata.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button