BeautyLife&Style

Susanne Kaufmann – organic treats împlineşte 10 ani

SK_Ruj HOHCunostinţele despre puterile vindecătoare ale plantelor sunt transmise în Bregenzerwald de la o generaţie la alta. Încă de mică Susanne Kaufmann obişnuia să îşi însoţească bunica în cautarea de ierburi şi flori sălbatice, crescând astfel într-o atmosferă tradiţională, şi totuşi atât de vie.

La 23 ani Susanne Kaufmann a preluat la a cincea generaţie hotelul familiei, Hotel Post din Bezau, Austria. În anii care au urmat s-a concentrat pe dezvoltarea acestuia până când, în urmă cu 10 ani, a iniţiat propriul concept vizionar de spa. Concomitent s-a născut şi brand-ul de cosmetice organice profesionale Susanne Kaufmann. Şi astfel a început povestea de succes, astăzi cu 60 de produse unice prezente la nivel internaţional. Răsfăţuri organice marca Susanne Kaufmann. 

Puritatea şi reducerea la esenţial stau la baza produselor şi tratamentelor. În spa-ul Susanne Kaufmann le regăsim într-o atmosferă de lux minimalist prin care rutina de zi cu zi, tensiunea şi stresul dispar cu o uşurinţă firească.

În colaborare cu dermatologi renumiţi a fost dezvoltată o linie complexă de îngrijire în care tradiţia şi inovaţia se îmbină într-o manieră originală. În spatele fiecărui produs se ascunde vasta experienţă a specialiştilor care şi-au dedicat ani în cercetarea celui mai mare şi sensibil organ al omului – pielea. Ideile pentru dezvoltarea produselor au la bază şi experienţa profesională de zi cu zi din cadrul tratamentelor cosmetice profesionale de spa. Toate acestea marchează standardele înalte ale brand-ului şi calitatea produselor.

Produsele Susanne Kaufmann au la bază ingrediente naturale pure. Remediile naturale tradiţionale joacă un rol foarte important în crearea produselor. Uleiurile şi extractele organice din plante, multe provenind din flora spontană a pădurilor alpine, sunt perfect dozate în fiecare produs. Iar rezultatele se simt imediat. Produsele Susanne Kaufmann sunt compatibile şi cu pielea sensibilă datorită calitatăţii impecabile a ingredientelor naturale şi a reţetelor aplicate. Toate produsele sunt testate dermatologic. Metodele de emulsionare şi conservare sunt exclusiv naturale.

Gradul înalt de eficacitate al produselor este asigurat de îmbinarea remediilor tradiţionale cu tehnologii performante în procesul de fabricare, fără a face uz de conservanţi sintetici, uleiuri minerale sau parfumuri artificiale.

Reperele succesului

Drumul de la Bezau la New York sau Hong Kong este lung. Susanne Kaufmann şi-a lansat brand-ul în 2003 cu produse dedicate îngrijirii tenului şi corpului. Clienţii spa-ului din hotelul Post din Bezau au început să întrebe cum pot achiziţiona produsele pentru continuarea tratementelor acasă. Aşa s-au stabilit primele parteneriate cu magazine de cosmetice organice din Austria. Popularitatea şi cererea au crescut până la stabilirea unei reţele internaţionale de distribuţie. Astăzi veţi regăsi linia Susanne Kaufmann în boutique-uri de cosmetice bio din Viena, München, Berlin, Hamburg, Londra, Zürich, New York, Paris, Hong Kong sau Bucureşti.

Susanne Kaufmann – color affairs – Rujul HOH   

Cu ocazia aniversării a 10 ani de la lansarea brand-ului Susanne Kaufmann – organic treats, Uslu Airlines, producător de cosmetice de lux, s-a gândit la crearea unui produs special. Pentru a sărbători cum se cuvine, cele două vechi prietene Feride Uslu şi Susanne Kaufmann, au creat împreună o culoare irezistibilă! Rujul, care a primit codul HOH, este dedicat culorii preferate a Susannei Kaufmann – fascinantul şi seducătorul corai. Pigmentarea uşoară conferă buzelor un look natural sau, prin câteva aplicări succesive, se obţine frumoasa strălucire a culorii corai – combinaţia perfectă între roşu şi tente de portocaliu şi pink.

Toate produsele brand-ului de cosmetice de lux Uslu Airlines poartă nume de aeroporturi din toate colţurile lumii, iar codul HOH aparţine aeroportului Hohenems din Vorarlberg, Austria, aflat în apropiere de Bezau, oraşul natal al Susannei Kaufmann şi locul unde se produc răsfăţurile organice care-i poartă numele.

Susanne Kaufmann în România

Produsele Susanne Kaufmann sunt prezente în România din 2009 prin MioBio – cosmetice organice.

La MioBio aniversăm 10 ani Susanne Kaufmann cu cadouri speciale!

În perioada 1-15 septembrie, la cumpărarea de produse Susanne Kaufmann MioBio oferă cu drag

  • Mini Ulei de baie Susanne Kaufmann 30ml – fiecare produs de baie Susanne Kaufmann înseamnă o experienţă unică pentru simţuri. O experienţă de spa acasă, în propria baie.
  • Conace & pensiuni din România din colecţia igloobest – un album care te trimite în vacanţă! O selecţie de 19 locuri deosebite, un mic tratat de arhitectură turistică în imagini şi un ghid către cele mai interesante locuri de popas din ţară.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button