Going OutLife&Style

Sun Plaza (re)deschide cea mai mare terasa la inaltime din Capitala

Sun Sensations Beach ClubSun Plaza Shopping Center adauga un nou punct pe harta distractiilor de sezon din Bucuresti prin redeschiderea, pentru al treilea an consecutiv, a celei mai mari terase la inaltime din Capitala, Sun Sensations Beach Club, alternativa urbana a divertismentului oferit de litoral. Luna aceasta, terasa va gazdui in timpul weekend-ului, pe langa seri tematice, 3 concerte incendiare, sustinute de Deep Central, Sore si Ruby pe 11, 18 si 24 mai.

Destinatia ideala pe durata verii atat in timpul zilei cat si seara, Sun Sensations Beach Club, clubul de vara situat la etajul 1 al centrului comercial din sudul Bucurestiului, aduce in oras atmosfera boema de la malul marii, oferindu-le vizitatorilor spatii special amenajate atat pentru distractie cat si pentru relaxare.

Plaja cu nisip, sezlonguri, baldachine, zona de divertisment si atractii pe apa, beach bar spectaculos, restaurant cu bucatarie internationala, concerte, petreceri tematice, concursuri, seri de stand-up comedy sau de karaoke ii asteapta pe fanii infocati ai verii.
In plus, cei mari se pot distra alaturi de micutii lor, pentru ca Sun Sensations, ca o adevarata destinatie de vara, are si o zona de joaca special amenajata si un program saptamanal pentru copii.

Incepand cu luna mai, terasa Sun Sensations Beach Club va fi deschisa de vineri pana duminica intre orele 10:00 si 01:00 dimineata, pentru ca din iunie pana in septembrie aceasta sa isi astepte publicul si in timpul saptamanii, de luni pana joi, in intervalul orar 10:00 – 23:00, iar de vineri pana duminica intre 10:00 si 3:00 dimineata.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button