Going OutLife&Style

SUN PLAZA aprinde luminitele de Craciun cu un super concert DELIA

Pe 23 noiembrie, la SUN PLAZA, se aprind luminițele de Crăciun ce marcheaza startul sezonului festiv. Pe Esplanada Sud a centrului comercial va avea loc un concert memorabil Delia, cu Bibi in deschidere. Accesul la concert este gratuit.

Joi, pe 23 noiembrie, Centrul Comercial SUN PLAZA din București dă startul sezonului festiv de iarnă cu ceremonia aprinderii luminilor de Crăciun, eveniment ce va fi marcat  printr-un concert extraordinar al  artistelor Delia și Bibi, începând cu ora 19:00.

Evenimentul are o tradiție de 13 ani, iar fiecare ediție a inclus experiențe inedite care au încântat clienții centrului comercial din sudul Capitalei. Ceremonia aprinderii luminilor este un moment tradițional, așteptat an de an, de întreaga comunitate.

MC-ul Alex Munteanu va fi gazda evenimentului și va contribui la menținerea unei atmosfere pline de energie și distracție. Seara va culmina cu spectacolul aprinderii luminițelor de Crăciun, marcând astfel începutul cumpărăturilor de sezon.

Mai mult, în interiorul centrului comercial, vizitatorii vor descoperi decoruri și decorațiuni unice care vor constitui cadre speciale de fotografii tematice.

Iar pentru cei care își doresc să pregateasca din timp cadourile de Crăciun, promoția de Black Friday continuă până la finalul lunii. Orice bon de cumpărături din SUN PLAZA, de minim 150 lei, poate fi înscris până pe 30 noiembrie și intră în cursa pentru unul dintre cele 65 de premii, în valoare totală de 19.000 lei (3 vouchere abonament Silver World Class, 50 vouchere Cupio de 100 de lei, 1 laptop 2 in 1 Asus Zenbook Flip P5401Za-KN044X Grey, 1 telefon Asus Zenfone 9 dual sim 8Gb Ram,128 GB black).

Inaugurat în 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, cu o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial cuprinde patru etaje din care două destinate exclusiv cumpărăturilor, un spațiu de relaxare și o parcare subterană cu 2.000 de locuri. În 2018 Sun Plaza a finalizat cel mai amplu proces de reconfigurare și extindere din piața de retail din România, adăugând o aripă nouă și multe modificări la nivel de design. În 2019 a fost modernizat food courtul și reamenajată o parte din terasa exterioară.

Centrul  comercial este deținut de către CPI Property Group și administrat de către CBRE România. CPI Property Group este unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa. Cu un portofoliu de proprietăţi a cărui valoare depăşeşte 23 miliarde de euro, CPIPG deține proprietăţi premium de birouri în principalele capitale din Europa Centrală și de Est: Praga, Berlin, Viena, Bucureşti și Budapesta. Grupul deține, de asemenea, proprietăți de retail în Europa Centrală și de Est, precum și hoteluri, unități rezidențiale şi terenuri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button