Beauty

Studiu Palmolive: șase din zece europeni pun mare preț pe aspect

Primăvara, atunci când toată natura se trezește la viață, Palmolive dezlănțuie puterea prospețimii cu noua sa linie de produse de îngrijire pentru bărbați, Palmolive Men. Formulele unice ale noilor produse, inspirate de natură, le vor oferi tuturor celor care le folosesc o experiență extraordinară pentru trup și minte.

În ziua de astăzi, bărbații încep să fie tot mai atenți la aspectul personal. Mai mult decât atât, ei încep să vorbească deschis despre acest lucru și chiar să își recomande unii altora produsele preferate. Un studiu Palmolive arată că șase din zece (65%) europeni pun mare preț pe aspect și aproape jumătate (48%) dintre ei au recunoscut că își doresc să fie îngrijiți și să arate bine. Cu alte cuvinte: bărbații vor să se simtă și să arate bine!

Răspunzând nevoilor bărbatului modern, un bărbat activ, hotărât, care vrea să se simtă încrezător și învigorat, Palmolive a creat o linie specială de geluri de duș Palmolive Men cu formula unică 24HOUR freshness ce asigură prospețime pe toată durata zilei. Combinația inedită de elemente din noua formulă elimină eficient o varietate de mirosuri nedorite, capturând moleculele care le produc și modificându-le structura chimică pentru a le elimina definitiv.

Gelurile de duș Palmolive Men 24HOUR freshness îmbină o gamă variată de arome masculine interesante și ingrediente naturale pentru un boost de energie.

Palmolive Men Refreshing, o variantă îmbogățită cu minerale marine și ulei de eucalipt, reprezintă alegerea potrivită pentru cei care își doresc să își reîncarce bateriile și să fie pregătiți să înceapă o nouă zi plină sau să se împrospăteze după o sesiune viguroasă de sport.

Palmolive Men Energising este varianta ideală pentru bărbatul dinamic, pentru care fiecare zi înseamnă o provocare și nenumărate oportunități. Produsul conține magneziu și ulei de citrice, care fortifică pielea și firul de păr, având un efect puternic stimulant.

Varianta Palmolive Men Sensitive este îmbogățită cu vitamina E și extract de Aloe Vera, ingrediente cu proprietăți antioxidante și intens hidratante, pentru cei care își doresc să fie în formă maximă întreaga zi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button