Parenting

Studiu: care sunt principalele îngrijorări ale românilor

Optimism-Breeds-OptimismConform ultimei editii a studiului Nivelul de trai, realizat anual de catre compania de cercetare de piata Daedalus Millward Brown, romanii au inceput anul 2013 cu mai mult optimism fata de anul anterior. Astfel, prin comparatie cu startul lui 2012, se remarca o scadere a ingrijorarilor romanilor in legatura cu veniturile personale si siguranta locului de munca. Temerile legate de cresterile de preturi raman, insa, constante si reprezinta cea mai importanta preocupare a romanilor. Principala strategie ca raspuns la criza ramane disciplina mai stricta a bugetelor.

Studiul “Nivelul de trai” este realizat anual incepand din 2008. Cercetarea consta intr-un sondaj telefonic, pe un esantion de 1000 respondenti cu varsta cuprinsa intre 18-65 ani, din mediul urban. Pentru ultima editie, culegerea datelor a avut loc in perioada 12-19 februarie 2013.

Parte a grupului Daedalus, care are peste 15 ani de activitate in Romania, Daedalus Millward Brown este in topul companiilor de cercetare de marketing din Romania, fiind cea mai mare companie de profil cu capital integral romanesc. Printre cele mai importante produse de research oferite de Daedalus Millward Brown se numara Link™, IdeaBlog™ si BrandDynamics™.

Printre clientii Daedalus Millward Brown se numara principalii jucatori din industria bunurilor de larg consum, telecom, servicii financiare si servicii financiar-bancare.

Daedalus Millward Brown este membra a retelei globale Millward Brown, care are 82 de locatii in 52 de tari, fiind unul din liderii cercetarii de marketing si expert in cercetari legate de advertising, comunicare de marketing, media si brand equity.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button