Parenting

Steaua, favorită în disputa cu Basel, dar outsider cu Chelsea şi Schalke 04

steauaÎn lupta pentru calificarea în Primăvara Europeană, Steaua este favorită (cotă de 2.15) să obţină victoria în meciul împotriva elveţienilor de la FC Basel. Cel mai greu meci din grupa E a Ligii Campionilor, disputat în deplasare de elevii lui Laurenţiu Reghecampf, este cel împotriva nemţilor de la Schalke 04, bookmakerii Stanleybet dând o cotă de 7.0 pentru victoria echipei bucureştene. Pentru meciul împotriva celor de la Chelsea, antrenaţi în acest sezon de portughezul Jose Mourinho, Steaua are o cotă de 4.85 să obţină victoria la Bucureşti.

Stanleybet este primul bookmaker din România care le oferă fanilor roş-albaştri posibilitatea de a paria pe şansele Stelei în meciurile din grupele Ligii Campionilor.

Meciul cu nemţii de la Schalke 04 se dovedeşte a fi cel mai greu în lupta Stelei pentru calificarea în optimile de finală, fiind primul meci din grupe şi disputat în deplasare. Cota mai mică, de 4.85, dată pentru victoria Stelei în meciul cu Chelsea, se datorează avantajului moral de a disputa prima partidă cu englezii acasă, pe Naţional Arena”

Cătălin Moise, Director de Marketing al Stanleybet

Steaua va juca primul meci din grupa E a Ligii Campionilor în data de 18 septembrie, în deplasare, cu echipa germană Schalke 04, urmând ca returul să fie disputat pe 26 noiembrie. Pe 1 octombrie, Steaua va întâlni pe teren propriu echipa londoneză Chelsea, iar pe 22 octombrie, tot acasă, roş-albaştrii vor întâmpina formaţia elveţiană FC Basel. Retururile se vor desfăşura pe 6 noiembrie cu FC Basel, şi pe 11 decembrie cu Chelsea, la Londra.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button