BusinessStartup

Startup Live Bucuresti #2: tinerii antreprenori se întâlnesc la TechHub Bucharest

Startup Live BucharestPornit la drum ca un concept internationat ce isi propune sa stranga tineri pasionati de domeniul antreprenorial care doresc sa isi creeze propriul business, Startup Live Bucuresti #2 va avea loc intre 7-9 iunie la TechHub Bucharest. Aflat la a doua editie, evenimentul doreste sa aduca un plus de vitalitate domeniului antreprenorial din Romania, prin propunerea de noi concepte de business si gasirea de noi strategii de inovatie tehnologica.

Desfasurat in numeroase tari din Europa si nu numai, Startup Live se bucura de sustinerea unor parteneri globali precum Konica Minolta si STARTeurope. Evenimentul cuprinde pitchiuri, sesiuni de lucru alaturi de mentori din domeniu, conferinte motivationale si sesiuni de prezentare a ideilor de business.

La București, evenimentul va reuni atat dezvoltatori de aplicatii mobile, tineri pasionati de mediul antreprenorial, jurnalisti de business, web designeri, cat si antreprenori din mediul online in cautare de co-fondatori sau mentori. Proiectul reprezinta un spatiu de intalnire pentru tinerii antreprenori, cat si o modalitate de validare a propriilor proiecte de business, de imbunatatire a ideilor sau de gasire de noi oportunitati.

Dorim sa creãm acelasi mediu propice pentru dezvoltarea de noi idei de business, asteptam mai multi participanti din domeniul tech dat fiind parteneriatele cu importante asociatii de profil din Romania. De asemenea, ne dorim sa gasim cat mai multe idei inovative si le promitem participantilor acelasi mediu international atat in materie de mentori cat si participanti si jurati.“

Florina Dumitrache, Team Leader Startup Live Bucuresti

Prima editie, desfasurata in octombrie 2012 a fost un real succes, bucurandu-se de participarea a peste 70 de potentiali antreprenori si a peste 15 mentori din domenii diferite care le-au oferit participantilor sprijin si feedback in ceea ce priveste ideile expuse. A doua editie isi propune sa atraga participanti din cat mai multe domenii de activitate, precum si speakeri internationali care sa le ofere participantilor o noua viziune asupra mediului antreprenorial.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button