Life&StyleLuxury

Ssangyong își aduce automobilele de teren și în România

Rexton 1Wallis Automotive Europe, in calitate de nou distribuitor exclusiv al mărcii, lansează în această vară pe piaţa din România gama de produse complet înnoite ale mărcii Ssangyong. Compania va construi o nouă reţea de dealeri în oraşele mai mari din ţară, prin care va fi disponibilă întreaga gamă a automobilelor de teren Ssangyong.

Primii parteneri concesionari Ssangyong, Auto Cobalcescu Srl din București și Expocar Trade Srl din Constanța, şi-au demarat activitatea de comercializare şi service a automobilelor Ssangyong în cele două orașe. În România vor fi disponibile toate modelele comercializate în Europa din noua gamă de produse Ssangyong.

În anul 2010, marca Ssangyong a fost preluată de un nou proprietar: cel mai mare conglomerat industrial şi de servicii din India, grupul Mahindra & Mahindra, având 144.000 de angajaţi în 100 de ţări din lume, care va asigura baza financiară pentru ofensiva de modele Ssangyong planificată pentru anii următori. Astfel, între 2013 şi 2017, Ssangyong va lansa 5 modele complet noi şi îşi propune dublarea volumului global de vânzări, urmând ca până în 2017 să vândă 300.000 de automobile.

Noul autoturism de teren compact (SUV) Korando este primul reprezentant al imaginii complet înnoite a mărcii Ssangyong, fiind opera renumitului stilist italian Giorgetto Giugiaro. Pe lângă aceasta, noul Korando constituie un punct de reper în istoria Ssangyong şi datorită faptului că este prima caroserie monococă a mărcii, disponibilă cu o variantă de motorizare pe benzină şi două pe motorină, cu transmisie manuală sau automată în 6 trepte, respectiv cu tracţiune faţă sau, desigur, tracţiune integrală avansată.

Modelul complet înnoit Rexton W, automobilul de teren premium de mari dimensiuni, este oferit clienţilor noştri la preţul de bază în varianta cu 7 locuri; aşa cum este de aşteptat de la o veritabilă maşină de teren, caroseria este independentă de şasiu, automobilul este dotat cu tracţiune integrală cuplabilă şi reductor blocabil, oferind un raport calitate/preţ remarcabil în categoria sa.  La lansarea sa din 2001, varianta de primă generaţie a modelului Rexton, portdrapelul mărcii, a creat o nouă categorie în producţia coreeană de automobile şi îşi păstrează de atunci poziţia de lider în rândul automobilelor de teren de clasă premium din Coreea.

Noul Actyon Sports, spre deosebire de pick-upurile tradiţionale, nu este doar un utilaj de lucru, ci poate fi utilizat şi ca o maşină de familie şi de agrement care oferă confort total pentru cinci persoane. Această performanţă se datorează în parte şi faptului că, pe când alte pick-upuri sunt prevăzute cu arcuri lamelare, Actyon Sports dispune de suspensie spate independentă cu 5 braţe, care asigură un confort în deplasare caracteristic autoturismelor.

Iar din toamna acestui an, compania va lansa pe piaţă şi noul monovolum Rodius, prezentat recent la Salonul Auto din Geneva.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button