BusinessInvestitii

Sport Depot deschide primul showroom din România în cadrul Global City Business Park

Global City Business ParkZona Pipera devine din ce în ce mai mult o opţiune pentru companiile ce se află în căutarea unor spaţii de birouri moderne ce pot oferi un mix complet de facilităţi pentru angajaţi. Astfel, doar în ultima lună, Global City Business Park, unul dintre principalele proiecte de birouri din zona de Nord a Bucureştiului deţinut de fondul de investiţii Global Finance, a semnat două noi contracte.

Unul dintre noii clienţi ai Global City Business Park este Quintiles, lider la nivel mondial în servicii biofarmaceutice. Compania a ales relocarea birourilor din cadrul altui proiect situat tot în Nordul Bucureştiului, în zona Dimitrie Pompeiu.

Cel de-al doilea nou client Global City Business Park este Sport Depot, ce se numără printre cei mai mari retaileri de articole sportive la nivel regional. Acesta va deschide primul showroom din România, la parterul uneia dintre cele două clădiri din cadrul proiectului.

În total, cele două companii ocupă un spaţiu de circa 1.100 de metri pătraţi şi dispun de mai multe locuri de parcare.

Potrivit reprezentanţilor Global City Business Park, principalele motive pentru care cele două companii au ales să semneze un contract de închiriere sunt existenţa unor spaţii de birouri de clasa A cu o eficienţă ridicată, chiriile competitive şi costurile scăzute de mentenanţă, comparativ cu alte proiecte similare.

Un alt avantaj al proiectului îl reprezintă mixul de retail la care au acces angajaţii, în complex fiind disponibile un restaurant self service, un business lounge, un coffee shop, un salon de înfrumuseţare, o farmacie, 2 ATM-uri şi un magazin Inmedio.

Cele două noi contracte semnate de Global City Business Park se adaugă altor două agreate în luna aprilie. Astfel, de la începtul anului, acesta este unul dintre cele mai active proiecte din zona Pipera, cu patru noi chiriaşi.

În plus, Global City Business Park este proiectul care a reuşit să închirieze, din ianuarie şi până acum, cea mai mare suprafaţă din zona Pipera – peste 5.100 de metri pătraţi. Dincolo de Quintiles şi Sport Depot, Michelin şi Euromaster – ceilalţi noi chiriaşi din acest an – ocupă 4.000 de metri pătraţi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button