BusinessInvestitii

Specialiștii Thomsons din Silicon Valley iau lecții la Cluj

Thomsons Academy_2Thomsons Online Benefits, cel mai important furnizor de software pentru pachete de beneficii pentru angajați la nivel mondial, inaugurează astăzi centrul global de pregătire la Cluj-Napoca (Cluj), o investiție în valoare de 450.000 de lire (521.500 euro). Thomsons Academy va reprezenta singura bază de formare și instruire pentru filialele companiei din Londra, Singapore, Cluj și, începând cu luna septembrie a acestui an, din Silicon Valley.

Astfel, în fiecare an, aproximativ 200 de persoane nou recrutate, angajați, precum și managerii lor vor urma cursurile Thomsons Academy pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a-și construi o carieră pe termen lung în companie.


Michael Whitfield - CEOSuntem încântați să inaugurăm Thomsons Academy în Cluj, la doar un an de la deschiderea biroului nostru din România. Am fost profund impresionați de calitatea oamenilor Thomsons pe care i-am recrutat în Cluj, precum și de efectul benefic al echipei noastre din România asupra celei din Londra. Astfel, când am decis că a venit momentul să creăm propriul centru de instruire și excelență, Clujul a fost locația perfectă pentru această investiție majoră. Cred cu tărie că trebuie să le oferim oamenilor noștri oportunitatea de a ajunge la cel mai înalt nivel posibil și de a avea cariera vieții lor în compania noastră. Sunt nerăbdător să văd cum acest lucru va crea beneficii atât pentru ei, cât și pntru clienții noștri”.

Michael Whitfield, CEO al Thomsons 

Biroul Thomsons din Cluj are în prezent 50 de angajați și plănuiește să angajeze încă 100 de persoane în următorii trei ani. „Vom continua să facem investiții pe termen lung în biroul din Cluj și în oamenii noștri din toată lumea. De altfel, ne dezvoltăm într-un ritm rapid – avem în acest moment deja peste 25 de posturi disponibile în cadrul biroului nostru local”, a adăugat Whitfield.

Thomsons Academy_1„Pentru noi, Clujul reprezintă un centru cheie pentru dezvoltarea businessului nostru la nivel global. Mai mult, acest oraș devine rapid centrul tehnologic al României, ceea ce ne oferă șansa de a cunoaște un număr mare de oameni talentați. Pot spune că de fiecare dată când vin aici sunt inspirat de talentul și pasiunea angajaților noștri – sunt într-adevăr o echipă minunată”.

Thomsons este una dintre companiile britanice cu cea mai rapidă dezvoltare. Thomsons ajută organizațiile globale să își maximizeze investițiile în programe de pensii și beneficii. Printre clienții săi se numără Cisco, Microsoft, Samsung și RBS.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button