Parenting

Specialiştii în programare web sunt aşteptaţi la Tîrgu-Mureş în noiembrie

gadget IT-internet-technologyPe 2 și 3 noiembrie, Tîrgu-Mureş găzduieşte Drupalcamp 2013, una dintre cele mai mari întruniri din Europa a specialiştilor în programare web. În cadrul evenimentului sunt așteptați peste 200 de participanți, programatori și dezvoltatori web din România, Ungaria, Moldova, dar și din alte state ale Europei Centrale și de Vest.

Acesta este al patrulea eveniment major organizat de Asociația Drupal România de la înfiinţarea acesteia în anul 2010. Edițiile anterioare ale Drupalcamp au avut loc în Timișoara, București și Arad. Agenția interactivă REEA este sponsor Diamond și sprijină Asociația Drupal România în organizarea acestui eveniment la Tîrgu-Mureș.

Înregistrarea la Drupalcamp Tîrgu-Mureș 2013  este deschisă, organizatorii invitându-i pe toţi cei interesaţi să participe trebuie să se înscrie pe site-ul mures2013.drupalcamp.ro, apoi să urmărească contul de Twitter al Asociației Drupal România, @drupalromania, hashtag #drupaltgm.

Drupal este un sistem modular open source de gestionare a conținutului, un cadru de dezvoltare pentru aplicații web și motor de blogging. Sute de mii de oameni şi organizaţii folosesc Drupal pentru website-uri diferite ca putere, incluzând aici: portaluri web comunitare, site-uri de discuţii, site-uri „corporate”, aplicaţii intranet, site-uri personale sau blog-uri, aplicaţii e-Commerce, directoare de resurse sau site-uri social networking.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button