GadgetTrends

Sony, premiată de EISA: cinci distincţii pentru “Cel mai bun produs”

sony eisa (3)Tableta anului: Sony Xperia Z, Cel mai bun receptor home cinema al anului: Sony STR-DA5800ES, Cea mai avansată cameră foto SLR a anului: Sony α99, Cea mai bună cameră foto compactă a anului: Sony Cyber-shot HX50, Televizorul anului: Sony BRAVIA KDL-55W905A. Încă o dată, inovaţia şi excelenţa Sony sunt recunoscute de Asociaţia Europeană de imagine şi sunet (EISA), primind cinci distincții pentru “Cel mai bun produs”.

EISA este o organizaţie a publicaţiilor multimedia din care fac parte 50 de publicații din 19 ţări. Anual, asociaţia acordă premii celor mai bune produse prezentate în paginile revistelor membre EISA, la următoarele categorii: audio, video, home theatre, fotografie, electronice auto şi dispozitive mobile.

Cea mai avansată cameră foto a anului 2013-2014: SLT-A99

Vârful gamei Alpha, modelul SLT-A99 oferă detalii complete, un spectru larg de culori chiar și în condiții de iluminare scăzută. Dotat cu un senzor full-frame Exmor™ CMOS de 35mm cu o rezoluție de 24,3 megapixeli și cu procesorul de imagine BIONZ, Sony α99 oferă imagini realistice și un nivel de zgomot redus.

Cea mai bună cameră foto compactă a anului 2013 – 2014: DSC-HX50/HX50V

Continuând tradiția stabilită  pe segmentul compactelor în anul 2012-2013 cu seria HX (HX5, HX9 și HX20 premiate de EISA), modelul HX50 reprezintă camera perfectă pentru călătorii. Fie că vă bucurați de o expediție în jurul lumii sau de o plimbare de weekend, camera HX50 oferă un nivel înalt de detalii și se bucură de de un zoom de 30x în cel mai compact design. Senzorul de 20.4MP și stabilizarea optică sunt funcții care diferențiază camera de orice alt model din acest segment.

Cel mai bun televizor în Europa în anul 2013-2014: KDL-55W905A

Televizoarele BRAVIA primesc pentru a patra oară consecutiv un premiu EISA, iar noua serie BRAVIA W9 confirmă tradiția oferind o paletă largă de culori și o experiență de vizionare realistă și animată, cu o profunzime impresionantă a imaginii. Combinația dintre procesorul de imagine X-Reality PRO și noul display TRILUMINOS oferă cele mai bune detalii de culoare indiferent de sursa imaginii. Acest model de vârf oferă și o experiență de vizionare interactivă permițându-le utilizatorilor să controleze televizorul prin intermediul smartphone-ului sau tabletei.

Cel mai bun receptor home theatre al anului 2013-2014: STR-DA5800ES

A patra generație de receptoare AV pe 9,2  canale, recent dezvoltată, se evidențiază printr-un design elegant,  prin reproducerea unei game mai largi de sunete, la o calitate excelentă. Sony  STR-DA5800ES  oferă mai multe moduri de vizionare și audiție, fie că visați la acustica Filarmonicii din Berlin sau a sălilor de concerte Concertgebouw din Amsterdam şi Musikverein din Viena cu modurile Sală de concerte sau doriți să creați iluzia unor difuzoare frontale. O varietate de opțiuni de conectare vă oferă libertatea de a vă bucura de filme și muzică în orice manieră doriți, în vreme ce posibilitatea de conversie a imaginilor la rezoluție 4K vă permite să vedeți de 4 ori mai multe detalii în filmele preferate pe un televizor 4K.

Tableta anului în Europa în 2013-2014: Sony Xperia Z

Xperia Tablet Z este cea mai performantă tabletă Android premium, de 10,1” disponibilă pe piață și include cele mai bune tehnologii Sony. Stabilește noi standarde în divertisment îmbinând perfect specificațiile premium cu conectivitate integrată și cu o bogată experiență de utilizare. De asemenea, Xperia Tablet Z este incredibil de subțire și ușoară, având o grosime de 6,9 mm și cântărind 495 g și dispune de cea mai mare rezistență la apă (IP55&IP57) oferită până acum de o tabletă, ceea ce o face imună la lichidele vărsate accidental peste ea sau la stropire.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button