Going OutLife&Style

Sondaj: Vodafone Romania, reteaua in care romanii au cea mai mare incredere

vodafoneVodafone Romania este reteaua de telefonie mobila in care romanii au cea mai mare incredere, potrivit sondajului Trusted Brands, desfasurat anul acesta de publicatia Reader’s Digest.  

“Ne bucuram ca Vodafone este cel mai de incredere brand de telecomunicatii din Romania si aceasta recunoastere este o dovada ca eforturile noastre de a imbunatati viata oamenilor prin intermediul tehnologiei sunt apreciate. Le multumim clientilor care folosesc serviciile noastre pentru incredere. Vodafone a fost certificata in numeroase randuri, de auditori independenti, ca fiind cea mai buna retea de date mobile din Romania. Aceasta recunoastere intareste perceptia pozitiva a romanilor fata de serviciile si reteaua Vodafone”

Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania

Trusted Brands 2014 s-a desfasurat concomitent in 10 tari europene, printre care si Romania, iar participantii la sondaj nu au primit variante de raspuns, ci au nominalizat ei insisi marcile in care au incredere si le-au evaluat apoi in functie de “Calitate”, “Valoare excelenta”, “Imagine puternica”, “Intelegerea nevoilor clientilor” si „Responsabilitate sociala”.

Studiul a fost realizat in perioada septembrie – noiembrie 2013, iar respondentii au fost selectati din baza de date de clienti activi ai Reader’s Digest din cele 10 tari europene: Austria, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia si Slovenia. Obiectivul studiului, ajuns in acest an la a paisprezecea editie in Europa si a noua editie in Romania, este identificarea si premierea marcilor care au reusit sa castige increderea consumatorilor.

In ceea ce priveste performantele retelei de date mobile, Vodafone a fost certificata de cinci ori drept cea mai performanta retea GSM/UMTS/CDMA din Romania, de catre auditorul independent p3 Communications, incepand din anul 2011.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., cel mai mare grup international de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 419 de milioane de clienti, la 31 decembrie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button