BusinessCompanii

SoftOne Romania, afaceri de 1,5 mil. de euro, împreună cu partenerii, în 2014

Haris Zachariades & Liviu Buligan
Haris Zachariades & Liviu Buligan
SoftOne România, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP și Cloud, are ca obiectiv dublarea numărului de parteneri, în 2015, pentru a fi prezent în toate județele. Totodată, SoftOne urmărește să mărească portofoliul de clienți până la sfârșitul anului, de la 130 la finalul lui 2014, la peste 250.

Anul trecut, SoftOne România și-a dublat numărul de clienți și parteneri și a investit peste 1,5 milioane de euro în localizarea și managementul produsului, dezvoltarea rețelei de parteneri, training, marketing și vânzări. Compania a înregistrat o cifră de vânzări de 1,5 milioane de euro, împreună cu partenerii săi, în primul an operațional pe piața locală.

“SoftOne România are o importanță strategică în sud-estul Europei pentru SoftOne Technologies, compania noastră mamă din Grecia. Considerăm biroul local a fi centrul prin care vom reuși să ne consolidăm prezența pe piața din Serbia, să sprijinim activitatea de vânzări și marketing în Bulgaria și să ne extindem prezența în Ungaria”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

SoftOne Technologies, Microsoft Gold Certified Partner și unul dintre cei mai importanți furnizori din regiune de soluții ERP, CRM și Business Intelligence (BI), a înregistrat în 2014 o cifră de afaceri de 7 milioane de euro, în creștere cu aproximativ 15% față de anul anterior. Compania are peste 13.500 de clienți în portofoliu, care activează în diverse piețe din sud-estul Europei, Rusia și Orientul Mijlociu, și în industrii precum retail, distribuție, construcții, transporturi, producție și servicii. SoftOne Technologies are peste 300 de parteneri, 1.500 de dezvoltatori asociați și peste 1.200 de instalări în Cloud.

SoftOne România și-a început activitatea pe piața locală în 2013, ca subsidiara unuia dintre cei mai importanți furnizori de soluții software de business (ERP, CRM și BI) – SoftOne Technologies. Compania are sediul central în Atena, Grecia și o sucursală în Salonic. SoftOne Technologies este Microsoft Gold Certified Partner. În portofoliul de clienți ai SoftOne se numără companii precum Alpha Bank, Deloitte, Danone, iar în România: Oscar Downstream, Secpral Pro, Onedia Distribution, Dablerom, Neon Lighting, Cosmos Mobile, Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button