Gadget

Smart feature phones REX, noile jucării tehnologice ale coreenilor de la Samsung

[REX80] 05_GT-S5222R_Front_redO dovadă clară a angajamentului Samsung de pionierat în comunicații mobile pe piețele emergente, seria REX va redefini „normalul” în dezvoltarea viitoare a segmentului de full-touch feature phones. Altfel, seria Samsung REX este formată din patru dispozitive: REX 90, REX 80, REX 70 și REX 60. Fiecare dintre acestea a fost conceput pentru a oferi utilizatorilor acces la o varietate de funcții dezvoltate special pentru nevoile și stilul lor de viață, indiferent de bugetul disponibil. Îmbinând caracteristicile avansate și utilizarea intuitivă, seria REX oferă utilizatorilor soluții practice de comunicații.

Touch-screen-ul QVGA intuitiv, prevăzut cu funcții inteligente, a fost conceput pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare tuturor celor pentru care funcțiile de bază ale mobilului sunt cele mai relevante.

Printre caracteristicile telefoanelor din seria REX se numără:

–              Display-ul full-touch intuitiv: Interfața Touchwiz, simplă și ușor de utilizat, facilitează navigația pe telefonul mobil. Meniul este organizat în iconițe dispuse 4×4 pe un ecran mare, pentru o vizualizare mai ușoară. Utilizatorii pot accesa rapid rețelele de socializare, iar widget-urile practice oferă acces imediat la informații despre vreme sau la alte aplicații utilizate frecvent.

–              Design elegant și compact: Forma curbată a mobilului este inspirată din estetica naturii, iar design-ul compact va asigura o manevrare ușoară a mobilului, cu o singură mână. Rama de metal și capacul din spate creează un aspect modern, sofisticat, pe placul celor mai pretențioși utilizatori.

–              Dual SIM Always-On: Clienții care doresc să separe apelurile personale de cele legate de muncă se vor bucura de confortul dat de facilitatea dual SIM a mobilelor din seria Samsung REX. Pentru a se asigura că niciun apel nu este pierdut, funcția Dual SIM Always On permite utilizatorilor să primească apeluri pe o cartelă SIM chiar și atunci când sunt angajați într-o convorbire utilizând cealaltă cartelă. Samsung REX permite comutarea între maximum cinci cartele SIM, fără a fi necesară repornirea telefonului. Ideală pentru călătorii de afaceri în diferite zone de acoperire, sau pentru cei care doresc o mai mare flexibilitate a costurilor prin folosirea mai multor abonamente, funcția dual SIM asigură un control deplin aspura utilizării mobilului.

–              Tehnologii mobile fundamentale: Dispunând de toate elementele esențiale unei experiențe mobile de top, seria Samsung REX garantează atât navigare rapidă pe internet cât și suport pentru aplicații, prin intermediul Opera Mini. Utilizatorii vor fi continuu conectați cu prietenii lor, având acces complet la rețele sociale și mesagerie instant, inclusiv la platforma inter-operațională ChatON.

Segmentul feature phones continuă să reprezinte o oportunitate importantă pentru producătorii de telefoane mobile, în special pe piețele emergente, sensibile la preț”

Ian Fogg, Senior Principal Analyst în cercetare pe piețele de telefonie mobilă și telecomunicații al IHS.

IHS estimează că în 2013 se vor livra 653 milioane de feature phones și telefoane mobile entry-level la nivel global. Segmentul feature phones aduce utilizatorilor dispozitive tot mai performante, la prețuri convenabile, acestea câștigând tot mai mult teren în competiția cu smartphone-urile entry-level.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button