GadgetTrends

Shoppy lansează prima aplicaţie care îţi recompensează fiecare poză

004Shoppy Global a găsit soluţia prin care să te recompenseze pentru fiecare poză pe care o faci. Cea mai nouă aplicaţie mobilă disponibilă pe piaţă îţi permite ca printr-o singură fotografie să beneficiezi de discounturi la numeroase produse şi servicii.

Cu Shoppy te bucuri de cumpărături, fotografiezi şi în câţiva paşi simpli încarci poza în aplicaţie şi automat direct pe Facebook-ul tău. Totul se desfăşoară sub mesajul Snap&Save. Fiecare poză este valoroasă, iar cu cât utilizezi mai mult aplicaţia, cu atât beneficiezi de mai multe avantaje. Aplicaţia Shoppy este disponibilă gratuit în AppStore și Google Play.

Pe această platforma găseşti cele mai cool brand-uri şi localuri pentru a face cumpărături sau pentru a te distra, ai tot timpul oferte şi discounturi actualizate şi te poţi bucura de acestea când doreşti. Ba mai mult, cu cât foloseşti mai des Shoppy, cu atât ai mai multe şanse de a câştiga premii şi vouchere de cumpărături suplimentare în magazinele partenere. Fiecare prezenţă în locaţiile Shoppy îţi aduce noi beneficii.

Echipa Shoppy lucrează în mod constant pentru a lărgi reţeaua de parteneri care deja acoperă un spectru larg de produse şi servicii. Activăm în domenii precum: fashion, sport, cafenele şi restaurant, tehnologie, beauty, home, evenimente şi auto. Ne ocupăm în fiecare zi de extinderea sferei de produse şi servicii disponibile în aplicaţie pentru a te bucura oricând de cele mai competitive discount-uri şi premii.

Alexandru Printz, Co-fondator Shoppy Global

 La mai puţin de o lună de la apariţia în magazinele de aplicaţii, Shoppy este utilizat de peste 12.000 de oameni, iar peste 3.000 de poze şi-au primit deja recompensa. Shoppy beneficiează de o interfaţă prietenoasă şi intuitivă, fiind extrem de uşor de folosit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button