BusinessTravel

Seytour și Dr. Leahu – Clinici Dentare investesc 200.000 de euro în primul Centru de Excelență în Sănătate și Turism din România

Răzvan Nacea, director general al agenției Seytour, specializată pe nișa turismului medical, și dr. Ionuț Leahu, manager Dr. Leahu – Clinici Dentare, lansează un proiect unic în România, proiect ce susține turismul de incoming, turismul medical și educațional, respectiv creșterea notorietății țării noastre pe nișe aproape neexploatate.

Centrul de Excelență în Sănătate și Turism își deschide porțile astăzi, 5 martie, în cadrul hotelului Rin Grand din București. Centrul, cu o suprafață de 400 de metri pătrați, oferă servicii integrate, la cele mai înalte standarde de calitate, de stomatologie pentru adulți și copii, implantologie orală, estetică dentară, chirurgie estetică și plastică, turism medical și consiliere educațională.

Și, unic în România, tehnologia “acceleratorul frumuseții” – un tratament anti-îmbătrânire, care folosește sângele pacientului.

“O echipă de peste 25 de medici români şi străini din Ungaria, Austria, Italia, Germania şi Spania se va asigura că pacienții beneficiază de planuri de tratament personalizate, pentru afectiuni dentare, estetice și chiar complexe, de medicină generală.  Acest proiect inovator va face din ţara noastră un brand în turismul medical, printr-o investiție exclusiv privată”

dr. Ionuț Leahu

Investiția în Centrul de Excelență în Sănătate și Turism se ridică la 200.000 de euro și se vrea a fi un exemplu pentru generația de tineri antreprenori că și în România se pot dezvolta proiecte inedite. Pentru 2015, primul an de activitate, cei doi antreprenori estimează o cifră de afaceri de două milioane de euro. 

”Este un proiect prin care vrem să transformăm turismul medical în brand de țară și, implicit, să creștem turismul de incoming . România are medici foarte buni, poate oferi servicii de calitate precum clinicile de renume din întreaga lume și se poate poziționa pe această nișă a turismului. Anual, mii de turiști străini se tratează în clinicile și spitalele private din România, iar numărul lor se poate dubla în cursul unui an,  dacă ar avea posibilitatea accesării pachetelor turistice, care să includă și servicii medicale”

Răzvan Nacea, director general Seyour

Un segment ce lipsește aproape cu desăvârșire din piața românească este cel de consiliere pre-operatorie a pacientului, adult sau copil, serviciu disponibil însă în cadrului Centrului de Excelență în Sănătate și Turism. Un alt aspect inedit al centrului este spațiul de expoziție pentru tinerii artiști care doresc să se afirme. În cadrul centrului vor fi panotate lucrările acestora, fiind o componentă esențială, cu scop curativ.

Seytour: Românii, dispuși să plătească 5.000 de euro pe serviciile medicale din străinătate

Agenția de turism Seytour  a fost înfiinţată în anul 1990 la Râmnicu Vâlcea. La nivelul anului 2014, cifra de afaceri s-a situat în jurul valorii de un million de euro, în timp ce volumul businessului a fost de aproximativ 10 milioane de euro.

Povestea  Dr. Leahu – Clinici Dentare a început în 2010, într-un cabinet din Popești Leordeni. Astăzi, dr. Ionuț Leahu deține un lanț de clinici, numărul 1 în prevenție dentară, în care se găsesc cele mai noi aparate și tehnologii din lume.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button