BusinessCompanii

Severina Pascu va prelua conducerea UPC Ungaria

Severina-Pascu-2013Liberty Global anunţã modificãri organizaţionale în cadrul diviziei sale din Europa Centralã şi de Est. Printre altele, începând cu 15 august, Severina Pascu, actualul CEO al UPC România preia şi funcţia de CEO al UPC Ungaria. Astfel, Severina va avea responsabilitatea conducerii operaţiunilor UPC din ambele ţãri.

Betzalel Kenigsztein, actualul CEO al UPC Ungaria, este numit în fruntea operaţiunilor UPC din regiunea Europa Centralã şi de Est, începând cu 15 august 2013. Ĩn noua funcţie, Betzalel Kenigsztein va raporta cãtre Diederik Karsten, Vice-Preşedinte Executiv Liberty Global pentru operaţiunile europene ale UPC şi va  prelua responsabilitatea operaţiunilor UPC Polonia, Ungaria, România, Republica Cehã, Slovacia, precum şi activitãţilor DTH (televiziune prin satelit) din regiune.

Odatã cu recenta achiziţie a Virgin Media, operaţiunile grupului Liberty Global în Europa au cunoscut o dezvoltare semnificativã, ceea ce a impus şi o reaşezare a structurii de management. Prin aceastã nouã structurã, LGI se concentreazã mai mult asupra activitãţilor pe care le deruleazã în Europa Centralã şi de Est, cu o viziune unitarã a operaţiunilor din regiune. Toate ţãrile din regiune vor beneficia în continuare de apartenenţa la un grup puternic şi vor putea explora mai eficient oportunitãţile de business printr-o cooperare regionalã mai stransã.

Tot începând cu 15 august, Severina Pascu, actualul CEO al UPC România preia şi funcţia de CEO al UPC Ungaria. Astfel, Severina va avea responsabilitatea conducerii operaţiunilor UPC din ambele ţãri.

Vezi și:

UPC România, plus 5% în T2 2013 comparativ cu aceeaşi perioadã a anului trecut

Diederik Karsten, Vice-Preşedinte Executiv Liberty Global pentru operaţiunile europene ale UPC: “Sunt foarte bucuros cã Betzalel Kenigsztein şi Severina Pascu au acceptat provocarea de a conduce operaţiunile noastre din regiunea Europa Centrala şi de Est, respectiv UPC Ungaria şi UPC România cãtre nivelul urmãtor de dezvoltare”.

Betzalel a acumulat peste 25 de ani de experienţã relevantã în industria de cablu şi are o istorie îndelungatã alãturi de Liberty Global. Ĩn 2004, Betzalel s-a alãturat companiei în funcţia de CTO al UPC Olanda, printre principalele realizãri fiind modernizarea reţelei noastre de cablu din aceastã ţarã. Ĩn 2009 a fost numit CEO al UPC Ungaria, funcţie pe care a deţinut-o cu succes pânã în prezent. Ĩnainte de UPC, Betzalel a deţinut diferite poziţii de top management în industria israelianã de cablu.

Severina Pascu a preluat conducerea UPC România în 2011, anterior deţinând funcţia de CFO al companiei timp de trei ani. Ĩn calitate de CEO al UPC România, Severina a reuşit sã stabilizeze operaţiunile noastre şi sã le readucã pe creştere anul trecut. Ĩnainte de UPC, Severina a ocupat poziţia de Director în cadrul CAIB România, una dintre principalele bãnci de investiţii din Europa Centralã. Anterior a lucrat în conducerea companiei americane de telecomunicaţii prin cablu Metromedia International în România şi Marea Britanie şi la KPMG.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button