BusinessMarketing & Advertising

Sensodyne lansează noua pastă de dinţi Sensitivity & Gum

Sensodyne, pasta de dinţi numărul 1 pentru dinţi sensibili recomandată de medicii dentişti din România[1], lansează un nou produs: Sensodyne Sensitivity & Gum, o pastă de dinți cu acțiune dublă pentru sensibilitatea dentară și probleme gingivale.

Studiile din domeniu au indicat că peste 50% dintre persoanele cu dinți sensibili semnalează şi probleme ale gingiilor, iar jumătate dintre aceştia nu folosesc niciun produs specializat pentru ameliorarea simptomelor[2].

Netratate, problemele gingivale pot crea hipersensibilitate dentinară, iar aceasta poate duce la schimbarea tehnicii de periaj, ce ar putea permite acumularea de placă bacteriană și implicit duce și la probleme gingivale. Persoanele care suferă concomitent de aceste simptome nu trebuie să le ignore sau să trateze unul în defavoarea celuilalt, ci experţii recomandă ca ambele simptome să primească îngrijire specializată în rutina zilnică de îngrijire orală.

Venind în întâmpinarea acestei nevoi, a fost dovedit clinic că pasta de dinţi cu folosire zilnică Sensodyne Sensitivity & Gum ameliorează sensibilitatea dentară și îmbunătățește sănătatea gingiilor datorită formulei cu dublă acțiune. Formează un strat protector pe suprafaţa zonelor sensibile ale dinţilor, ameliorând în mod eficient sensibilitatea dentară, și îndepărtează placa bacteriană îmbunătăţind astfel sănătatea gingiilor.

 “În România, aproximativ 54% dintre adulți suferă atât de sensibilitate dentară, cât și de probleme gingivale. Procentul este mai ridicat decât în alte ţări europene precum Polonia (45%), Ungaria (42%) sau Cehia (39%)[3]. Astfel, dorim să creştem atenţia pe care românii o acordă acestor simptome de cele mai multe ori ignorate, şi recomandăm folosirea produselor specializate pentru ambele afecţiuni– durere din sensibilitate dentară şi probleme gingivale. Sensodyne e o marcă în care consumatorii au încredere, iar inovaţia adusă prin pasta de dinţi Sensodyne Sensitivity & Gum va ajuta foarte mulţi oameni să aibă o bună sănătate orală şi să se bucure de acele alimente sau băuturi care anterior le produceau disconfort”, a declarat Ileana Ruse, Medical Affairs Senior Scientist România și Balcani în cadrul GSK Consumer Healthcare.

În cadrul unui eveniment în Bucureşti, în data de 19 iunie, reprezentanţi ai presei şi influenceri din zona de lifestyle au avut ocazia de a discuta despre simptomele sensibilităţii dentare şi problemelor gingivale şi cum pot acestea nu doar să provoace disconfort sau durere ascuţită, ci să afecteze semnificativ starea de sănătate orală dacă sunt lăsate netratate.

Cei prezenţi la eveniment au aflat de la medicul dentist Razvan Pelea despre impactul acestor afecţiuni, precum şi despre beneficiile noii paste de dinţi Sensodyne Sensitivity & Gum.

Folosită de două ori pe zi, pasta de dinţi Sensodyne Sensitivity & Gum acţionează asupra sensibilității dentare, cât și a problemelor gingivale, fără a mai fi nevoie de prioritizarea unuia dintre aceste simptome.

———————————————————————————————-

[1] conform studiu GfK, realizat la nivel național, România, noiembrie-decembrie 2018

[2]conform studiu IPSOS ref. incidenţă, realizat în 2015 la nivel global, exc. medicamente

[3] conform studiului IPSOS, Omnibus CAWI, probleme de sănătate orală, ianuarie 2017 (Romania n =1081)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button