Life&StyleProfil de business

Schimbare în conducerea turoperatorului Prestige

elena anghel_prestige ToursElena Anghel a fost numită noul director executiv al turoperatorului Prestige, dupa retragerea din această funcție a lui Mircea Vladu. Noul director executiv are o experiență de peste 15 ani în managementul unei agenții turoperatoare de top, fiind propusă în funcție chiar de Mircea Vladu. Elena Anghel va raporta de acum încolo direct CEO-ului grupului Happy Tour, Javier Garcia del Valle. 

“Ma bucur să preiau conducerea Prestige Tours, o companie cu o reputație excelentă pe piața turismului din România. În același timp, este o mare provocare, pentru că preiau atribuțiile lui Mircea Vladu, a cărui activitate am apreciat-o întotdeauna. Am fost placut impresionată de echipa de la Prestige Tours și sunt convinsă că pot contribui în mod constructiv la dezvoltarea acestei agenții”, a declarat Elena Anghel.

“Experienta bogată a Elenei Anghel în industria turismului este binevenită și sunt convins că își va pune amprenta asupra companiei, în mod pozitiv. Mă bucur că am putut colabora cu Mircea Vladu și îi mulțumesc pentru profesionalismul, dăruirea și sprijinul oferit în cei 3 ani de la integrarea Prestige Tours în Happy Tour Group”, a declarat Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour  Group.

Mircea Vladu, unul dintre cei mai cunoscuți manageri din turismul românesc, s-a retras în luna aprilie a acestui an din funcția de director general adjunct al Prestige Tours, turoperatorul grupului Happy Tour. Mircea Vladu rămâne consilier al companiei și acționar în cadrul grupului.

Mircea Vladu a fondat Prestige Tours – turoperator de prim rang și nume de referință în turismul incoming – în anul 1990, iar în 2011 compania a fost achiziționată de către Happy Tour Group. Din acel moment, Mircea Vladu a devenit Director General Adjunct al Prestige Tours și asociat în cadrul Happy Tour Group. Retragerea lui Mircea Vladu vine după 24 de ani în fruntea companiei. “Am considerat că a venit momentul să mă dedic mai mult familiei și proiectelor personale.

Prestige Tours se află într-un moment bun și sunt convins că prin contribuția Elenei Anghel compania va evolua excelent. În calitate de acționar în cadrul Happy Tour Group, îi voi oferi Elenei tot suportul necesar și voi urmări îndeaproape această evoluție”, a declarat Mircea Vladu.

Prestige Tours este parte a Happy Tour Group și are peste 23 de ani de experiență pe piața turistică din România. Prestige Tours s-a impus atât pe piața românească cât și pe cea europeană.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button