Home & DecoLife&Style

Samsung lansează Bespoke, un frigider personalizat în funcție de stilul de viață ale utilizatorilor

Samsung introduce o nouă categorie de electrocasnice de bucătărie ingenioase odată cu frigiderul Bespoke. Acesta dispune de aspecte de design personalizabile, care se potrivesc diferitelor stiluri de viață, inclusiv de o gamă largă de culori și texturi.

Samsung anunță lansarea noului frigider Bespoke pe anumite piețe din întreaga lume. După prima lansare în China, Bespoke va fi introdus în Europa și în regiunea CSI.

Frigiderul Bespoke inaugurează o nouă eră a electrocasnicelor personalizabile, evidențiind dedicarea Samsung de a crea produse care reflectă cu adevărat evoluția stilurilor de viață ale utilizatorilor. Personalizabil în funcție de preferințele utilizatorilor, Bespoke le permite acestora să își adapteze propriile configurații în funcție de material, culoare și modul pentru a se potrivi diferitelor stiluri de viață și concepte de design interior.

Samsung aduce noi inovații în bucătărie prin intermediul Bespoke, adaptate tuturor preferințelor individuale, într-un spectru larg de stiluri de viață. Suntem nerăbdători să le oferim utilizatorilor din întreaga lume posibilitatea de a-și satisface nevoile propriului stil de viață cu ajutorul frigiderului nostru inspirațional”, a spus Eugene Chung, Vice President of Digital Appliances, Samsung Electronics.

Detalii de design personalizate

Gama include trei modele: un modul de 24” cu o singură ușă; un modul de 18” cu o singură ușă și un modul[1] BMF cu două uși. Cu aceste trei unități modulare diferite, utilizatorii pot adăuga pur și simplu un nou model la combinația lor existentă, fără a fi nevoiți să înlocuiască modelul inițial atunci când fac o schimbare de design sau în stilul de viață. Tipurile de produse pot fi îmbinate pentru a reflecta cel mai bine stilul de viață al utilizatorului, obiceiurile alimentare, numărul membrilor familiei și organizarea bucătăriei.

Toate modelele sunt identice ca adâncime și înălțime pentru a permite un aspect uniform atunci când sunt instalate unul lângă altul.

În afară de designul modular, fiecare frigider Bespoke vine cu un panou de uși inovator, care poate fi personalizat printr-un finisaj unic din material color[2] (CMF), bazat pe preferințele de design ale utilizatorilor. Cu până la 11 culori și trei texturi diferite din care să aleagă, utilizatorii le pot îmbina și potrivi după bunul plac.

Oferta de culori variază de la violet și roz până la vișiniu și bleumarin, oferind o paletă largă de culori. Cele trei texturi – Satin Glass, Color Cotta și Glam Mirror – extind capacitatea de personalizare a frigiderului Bespoke, fiecare textură, reflectând un luciu subtil, care este, de asemenea, și plăcut la atingere. Textura lustruită Satin Glass atinge echilibrul perfect între mat și lucios, în timp ce Color Cotta transmite căldura unui vas de lut proaspăt scos din cuptor. Între timp, finisajul Glam evidențiază în mod deosebit spațiul pe care îl ocupă cu o strălucire aparte.

Managementul alimentelor proaspete

Frigiderul Bespoke ajută la reinventarea tuturor aspectelor ce țin de viața în bucătărie, permițând utilizatorilor să mențină acasă un mediu sănătos prin gestionarea adecvată a alimentelor, folosind tehnologii avansate de refrigerare.

Bespoke este echipat cu o gamă completă de caracteristici care oferă o răcire consistentă și eficientă pentru a menține alimentele mai proaspete mai mult timp.

  • Funcția All Around Cooling răcește uniform fiecare compartiment al frigiderului de la un colț la altul, verificând constant temperatura și circulând aerul rece prin orificii amplasare strategic. Astfel, mâncarea va sta la o temperatură optimă, păstrându-și prospețimea mai mult timp.
  • Funcția Metal Cooling contribuie, de asemenea, la menținerea alimentelor proaspete, chiar și atunci când utilizatorii deschid și închid ușa frecvent. Placa cu răcire metalică și raftul metalic previn pierderea aerului rece la deschiderea ușii.
  • Tehnologia No Frost ajută la menținerea temperaturii optime în fiecare colț al frigiderului prin îmbunătățirea circulației aerului, împiedicând acumularea de gheață pe alimente proaspete, precum legumele și previne necesitatea de a dezgheta congelatorul.
  • Utilizatorii se pot folosi, de asemenea, și de funcția Power Freeze pentru a seta automat temperatura congelatorului la cel mai mic nivel, intensificând aerul rece. Această funcție este excelentă pentru înghețarea rapidă a alimentelor ce necesită congelare, precum înghețata și cuburile de gheață.
  • Congelatorul / frigiderul convertibil[3] este un compartiment reglabil, astfel încât utilizatorii pot trece cu ușurință de la congelator la frigider în funcție de nevoile lor.

Bespoke este combinația perfectă dintre performanța avansată și designul inspirațional, respectând promisiunea Samsung de a dezvolta electrocasnice practice pentru bucătărie care să aducă un plus de design casei. Frigiderul a fost recunoscut prin numeroase premii la nivel global în acest an, precum iF Design Award în Germania, CES Innovation Award și NYCxDesign Award în SUA și AWE Product Award în China.

————————————————————

[1]. Modulele disponibile variază în funcție de regiune: China are un modul de 24”cu o ușă (RR7000), un modul de 18” cu o ușă (RR5000) și un modul BMF cu două uși (RB3000); CIS dispune de un modul de 24” cu o ușă (RR7000) și un modul BMF cu 2 uși (RB3000); Europa de Nord are un modul de 24” cu o ușă (RR7000).

[2]. Opțiunile de culori pot varia în funcție de model și regiune.

[3]. Disponibil doar pentru modelele RR7000 și RR5000.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button