Gadget

Samsung lansează aplicația Streaming Radio Smart TV în Europa cu Radio NRJ / ENERGIE

samsung-logo-0011Samsung Electronics, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de electronice, a anunțat disponibilitatea posturilor de radio Radio NRJ / ENERGY pentru stream-ul live cu ajutorul televizorului Samsung Smart TV și al playerelor Blu-ray, prin intermediul Smart Hub.

Aplicația NRJ le permite utilizatorilor să selecteze muzica importantă pentru ei, dintr-o varietate de genuri, cu accent pe hit-uri internaționale și locale.

Cu peste 500 de frecvențe în 14 țări, ENERGY este cel mai mare brand internațional de radio. În Germania, ENERGY transmite în Munchen, Berlin, Hamburg, Nürnberg, Stuttgart, Bremen, și Saxonia şi organizează peste 100 de evenimente pe an. Totodată, ENERGY oferă radio web, aplicații pentru telefoane mobile și televiziune Smart TV, podcast-uri.

„NRJ / Energy este un partener relevant pentru Samsung Smart TV, având în vedere că, în fiecare săptămână, posturile lor ajung la 27 de milioane de ascultători din 15 țări europene”, a declarat Lee Epting, vicepreședinte al Samsung Electronics Media Solution Center din Europa.

NRJ / ENERGY oferă ascultătorilor o gamă largă de posturi de radio, care pot fi selectate prin intermediul unui meniu intuitiv și ușor de navigat. Aplicația afișează informații, cum ar fi titlul melodiei, artistul și prezentatorul de la radio. Se păstrează, de asemenea, preferințele ascultătorului, astfel încât ultimul post ascultat este încărcat automat atunci când aplicația este deschisă ulterior.

Posturile de radio locale sunt, de asemenea, disponibile, pentru a oferi o experiență personalizată. De exemplu, ascultătorii germani vor putea asculta postul ENERGY Berlin alături de alte canale de același gen. Aplicația NRJ poate fi descărcată gratuit și este disponibilă acum în toată Europa.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button