GadgetSmartphone

Samsung Galaxy S5, 869 lei cu abonamentul COSMOTE Free XL

Samsung_Galaxy_S5_CosmoteCOSMOTE România anunță disponibilitatea noului Samsung Galaxy S5 la prețuri foarte avantajoase. Smartphone-ul, rezistent la apă și la praf, alături de un design inovativ și modern, aduce funcții de fitness, o cameră foto de înaltă calitate, fiind perfect pentru clienții activi, care sunt mereu în căutare de cea mai nouă tehnologie și, de asemenea, pentru cei care doresc să-și urmărească condiția fizică.

Noul Samsung Galaxy S5 este disponibil la prețul de 869 lei cu oferta de portare la abonamentul COSMOTE Free XL pe 24 de luni, care pentru doar 45 euro pe lună (TVA inclus), oferă oferă nelimitat comunicare națională, internațională în Zona 1 și în rețea, SMS-uri naționale și în rețea, precum și trafic de date (viteza scade după depășirea traficului de date recomandat de 4 GB). Smartphone-ul este disponibil și fără contract la prețul de 3.149 lei.

Samsung Galaxy S5 este compatibil cu tehnologia 4G și are un touchscreen capacitiv Super AMOLED de 5,1 inci cu protecție Corning Gorilla Glass 3. Dispozitivul funcționează cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat și are integrate câteva funcții inovative.

Funcția Download Booster crește viteza de descărcare prin utilizarea în același timp a rețelelor Wi-Fi și 4G, în timp ce Scanerul de Amprentă este special creat pentru a oferi mai multă securitate a informaților. Ultra Power Saving Mode este, de asemenea, o funcție importantă pentru economisirea energiei bateriei, pentru ca aceasta să dureze mai mult, în special astăzi, când ne aflăm mereu în mișcare în cea mai mare parte a zilei.

O altă aplicație importantă este S Health 3.0, perfectă pentru orice persoană care dorește să își urmărească condiția fizică. Este prevăzută cu un sistem care măsoară pulsul, dar și pașii făcuți, viteza sau distanța parcursă, fiind un ajutor pentru toți cei care doresc să se mențină în formă.

Camera foto are 16 megapixeli cu autofocus și tehnologie HDR, capturând poze minunate ale momentelor speciale, ce pot fi împărtășite cu prietenii și familia pe rețelele de socializare.

Samsung Galaxy S5 are o baterie Li-Ion 2800mAH, memorie RAM de 2 GB și vine cu o capacitate de stocare internă de 16 sau 32 GB ce poate fi extinsă până la 128 GB printr-un card microSD.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button