FashionTrends

Salamander şi Bijou Brigitte își fac casă în Sun Plaza Shopping Center

Foto Salamander (2)Sun Plaza Shopping Center își adaugă în portofoliu două noi magazine. Recent, Salamander şi Bijou Brigitte au decis să își deschidă unități în mall-ul din sudul capitalei.

Noul magazin multibrand Salamander completează reţeaua de 9 magazine Salamander în România, care reuneşte în momentul de faţă 5 magazine în Bucureşti şi încă 4 magazine în ţară, la Piteşti, Constanţa, Iaşi şi Focşani. Pentru clienţi mulţumiţi, Salamander combină cu pasiune o gamă diversificată de încălţăminte şi genţi, la cel mai bun raport calitate preţ, cu servicii excepţionale.

Cu experienţă de peste 100 de ani în retail şi aproximativ 200 de magazine în Europa, Salamander este un nume care se bucură de un nivel ridicat de popularitate şi recunoaştere la nivel internaţional. Noua colecţie primăvară-vară cuprinde o multitudine de modele în culori pastelate, potrivite cu noile tendinţe ale sezonului, dar şi culori clasice, negru, maro, care sunt completate de albastru sau gri şi diverse tonuri naturale.

Noul magazin oferă clienţilor săi o mare varietate de produse şi branduri – Ara, Tamaris, Caprice, Flexx, Salamander, Jack&Jones – de la pantofi de zi cu zi, confortabili şi de calitate şi sandale pentru zile călduroase, la balerini, pantofi clasici sau pantofi eleganţi bărbăteşti. Clasic, original, dezirabil şi actual – valorile brandului german Salamander se potrivesc ca o mănuşă oricărui tip de personalitate!

Bijou Brigitte, magazinul de accesorii pentru femei, vine cu oferte atractive potrivite fiecărui stil, de la trenduri actuale până la cele clasice, dispunând de mai mult de 9000 de articole diferite. Bijuterii jucăuşe pentru păr pentru micile cliente, accesorii moderne şi îndrăzneţe pentru iubitoarele de bijuterii aflate la curent cu moda, articole exclusive din colecția “Senso di Donna” şi bijuterii clasice din argint întregesc gama extinsă de produse. Pentru că martie este luna femeii, la Bijou Brigitte doamnele şi domnişoarele se pot răsfăţa cu un colier statement, o geantă plic de efect sau o pereche fabuloasă de cercei.

Magazinele Salamander şi Bijou Brigitte, ce combină pasiunea pentru modă şi calitate cu serviciile excelente, sunt situate la etajul 1, respectiv la parterul Sun Plaza Shopping Center, unde echipe profesioniste şi primitoare îşi aşteaptă vizitatorii într-o ambianţă  modernă şi veselă.

În plus, pentru ca mămicile să aibă o experienţă de shopping cât mai plăcută şi completă, magazinul Z, cu articole de îmbrăcăminte pentru copii, s-a relocat în cadrul  parterului centrului comercial. Z este destinaţia ideală pentru a înnoi garderoba celor mici având haine vesele, comode, practice şi funcţionale, atât pentru şcoală, cât şi pentru orele de joacă şi relaxare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button