MediaRomânia meaTravel

ROventura. Orasul din Romania care a detronat Miami si Madrid

Ajunși în inima Transilvaniei, Andreea și George, prezentatorii emisiunii „ROventura”, vă poartă pașii prin Cluj-Napoca. Sâmbăta aceasta, la „ROventura”, emisiune difuzata de la ora 15:00, la Kanal D, telespectatorii vor afla de ce este considerat orașul de la poalele Feleacului unul dintre cele mai bune locuri de trăit din România.

Și, pentru că s-a dezvoltat atât de mult, a fost nevoie ca prezentatorii emisiunii să zboare cu balonul cu aer cald, pentru a-l cuprinde dintr-o privire.

Dorul de Ardeal i-a adus pe Andreea și George, în sfârșit,  în orașul de la poalele Feleacului. Cluj-Napoca e considerat orașul cu cel mai bun nivel de trai din România, unul dintre cele mai vizitate orașe din țară și printre cele mai sigure asezari urbane din Europa.

Vă vine sau nu să credeți, Cluj-Napoca se află peste Miami sau Madrid în topul orașelor cu cel mai ridicat nivel de trai.

Malurile Someșului îmbie întotdeauna la plimbare și relaxare, dar miezul acestui oraș rămâne, până la urma, centrul istoric. Atmosfera din mica piață a Muzeului, numită așa pentru că aici se află Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei, e una ruptă, parcă, din alt veac.

Mergem, prin intermediul imaginilor, pe bulevardul Eroilor, spre piața Avram Iancu, o veritabilă perlă culturală și arhitecturală a Clujuluiu. Apoi, mai facem un popas de făcut, fără de care turul Clujului chiar ar fi mai sărac.

Restaurantul mic și cochet e un reper de boemie și mâncare bună, rămas ca o oază, din alte vremuri, fix în inima orașului. Și pe dealul Feleacului, însă, au înflorit locuri ce vor duce, cu siguranță, povestea Clujului mai departe.

Chiar daca vorbim de o ridicare la punct fix, cu balonul bine ancorat la sol, senzațiile sunt amestecate și greu de descris. ROventura vă poftește să descoperiți, sambata, de la ora 15:00, la Kanal D, minunății ale Clujului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button