Destinatia saptamaniiLife&StyleMediaTravel

“ROventura” – Maramureș, ținut de poveste

Emisiunea de călătorii “ROventura” ne invită sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D să călătorim către patru “țări” din patru zări, frumoase fiecare-n parte, dar cu adevărat fermecătoare împreună. Acesta este Maramureșul cu parfum de veșnicie, prin care George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ne vor purta pașii în această ediție “ROventura”.

Pentru început pornim spre Țara Chioarului și Țara Lăpușului, ținuturi care uimesc și cuceresc deopotrivă prin frumusețile naturii și ale așezărilor pitorești.

Cu statut de rezervație naturală pe vreo două treimi din lungimea sa, defileul Lăpușului aduce aici tot mai mulți iubitori de natură, dar și de aventură. Cheile au o frumusețe unică, iar potențialul de dezvoltare turistică a zonei este unul pe măsură.

Doar un pas desparte, la propriu, cele două “țări”, așa că se-ntâmplă adesea ca doi vecini de comună să aparțină de fapt, unor zone etno-folclorice diferite, iar toate satele sunt, în egală măsură, pitorești și primitoare.

Alături de roventurieni apucăm din nou spre Țara Lăpușului, unde ne vom convinge, încă o dată, că omul sfințește locul. Aici ne vom bucura cu adevărat de agroturism în formă pură, îmbrățișat de natură.

Maramureșul se mândrește și cu zona metropolitană Baia Mare, un punct de atractie in sine. Prețuind trecutul și preocupându-se de prezent, Maramureșul poate avea un viitor strălucitor și se află deja pe lista de vacanță a multora dintre noi.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție “ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button