Parenting

ROMEXPO gazduieste Expozitia de Masini si Produse Electronice din China

image005Intre 30 mai si 2 iunie, in cadrul Pavilionului D2 din Centrul Expozitional ROMEXPO, are loc Expozitia de Masini si Produse Electronice din China. Realizat in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB), ROMEXPO S.A., Camera de Comert pentru Import si Export de Masini si Produse Electronice din China (CCCME), Departamentul de Comert al Provinciei Zhejiang, Camera de Comert Exterior si Cooperare Economica a Provinciei Guangdong, evenimentul va reuni peste 60 de expozanti, pe o suprafata totala de 1.600 de metri patrati.

In cadrul manifestarii se vor regasi: echipamente de uz casnic, echipamente de bucatarie, aparate de mici dimensiuni, echipamente de comunicatii electronice, dispozitive GPS, smart card-uri, piese auto, scutere inteligente, camioane, stivuitoare, generatoare, produse solare, lampi pentru reducerea consumului de energie, masini pentru industria alimentara, utilaje de ambalare, lifturi, scari rulante, excavatoare, camioane si alte accesorii si utilaje de constructii, produse cu voltaj electric mic, scule electrice, pompe, supape, garnituri de cabluri, PVC, hardware si materiale de constructii.

Cu aceasta ocazie, ROMEXPO se transforma din nou intr-o platforma de business, creand cadrul necesar pentru un dialog economic intre Romania si China.

Relatiile economice dintre cele doua tari dateaza de multi ani, iar volumul comertului bilateral    s-a dublat in ultimii sase ani, atingand o valoare istorica record, de 4, 4 miliarde USD, in anul 2011.

Intrarea este libera, iar programul de vizitare al expozitiei este:

30.05 – 01.06.2013 intre orele 10.00 si 18.00

02.06.2013 intre orele 10.00 si 15.00

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button