Gadget

Romanian CSR Awards 2013, la prima ediție. Reusita si succes!

romanian csr awards 2013Trebuie sa recunosc, prieteni din social media, ca seara trecuta a fost una deosebita: am luat parte la un eveniment important pentru CSR-ul (Corporate Social Responsibility) din România, dar si pentru mine. M-am echipat la costum, desi nu prea imi sta in obicei, si am pornit-o prin ploaie catre locul cu pricina. De ce la costum? De ce prin ploaie?

La costum, pentru ca organizatorii Romanian CSR Awards 2013 mi-au dat ocazia sa jurizez si sa inmanez premii castigatorilor, iar mersul prin ploaie … pentru ca afara ploua J! Dupa ce am urcat pe scena si am inmanat trofeele, alaturi de ceilalti membrii ai juriului, prima impresie, la cald, este ca Lăcrămioara Botezatu si echipa ei au facut o treaba pe cinste si au organizat foarte bine prima editie a Romanian CSR Awards 2013.

Competitia a aliniat la start nu mai putin de 83 de proiecte de Responsabilitate Sociala Corporativa, derulate pe parcursul anului trecut. Iar pentru a va da seama de importanta evenimentului pot sa va dezvalui ca valoarea finantarii acordata pentru derularea acestor proiecte a depasit 4 milioane de euro, iar in competitie au inscris proiecte un numar de 31 de companii cu peste 500 de angajati si 13 companii cu mai putin de 500 de angajati.

Atmosfera a fost minunata, iar printre cei alaturi de care am petrecut cateva ore minunate se numara Simona Rosu, Andreea Dinca, Andrei Panait, Stefan Alexiu, Simona Dobre, Catalin Lupoaie, Cristian China Birta (Chinezu), Cristina Barticel, Laura Nureldin, Lacramioara Botezatu & co!

csr media awards 2013 csr media awards 2013 csr media awards 2013

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button