Media

“România, te iubesc!”, pe primul loc în topul audiențelor în duminica Floriilor

Anca Nastasi și Paula Herlo, corespondenți speciali Știrile PRO TV, le-au  prezentat telespectatorilor în ediția de duminică a emisiunii România, te iubesc! oameni al căror exemplu este demn de urmat, care își dedică viața ajutorării celor mai puțin norocoși. Astfel, în duminica Floriilor, pe întreg intervalul de difuzare, 18:00-18:59, România, te iubesc! a fost urmărită de peste 1.3 milioane de telespectatori, care au intrat în starea de sărbătoare și au descoperit oameni care fac fapte bune, fără a aștepta altă recompensă decât cea sufletească.

Povestea celor 12 măicuțe care cresc 150 de copii, le oferă dragoste, un pat cald, mâncare și, mai ales, educație, îi învață să fie puternici, să capete încredere și curaj să înfrunte viața s-a legat perfect de povestea lui Bogdan Tănasa, un tânăr care a pornit de la un articol apărut online și o sobă și a ajuns să schimbe destinul a șase suflete, construindu-le o casă nouă.

La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut un rating de 6.2 și o cotă de piață de 18.4%, spre deosebire de postul clasat pe locul secund, care a obținut 3.9 puncte de rating și 11.5% share. Și pe segmentul publicului din mediul urban, România, te iubesc! s-a clasat pe primul loc în preferințele publicului, înregistrând 5.9 puncte de rating și 14.2% share, în timp ce locul doi a obținut un rating mediu de 4.6 puncte și 11.3% cotă de piață. La nivel național, PRO TV a atins 6.2 puncte de rating și 14.1% share, iar postul clasat pe locul doi a înregistrat 5.3 puncte de rating și 12.2% share.

Duminica viitoare, Alex Dima, corespondent special Știrile PRO TV, va purta telespectatorii într-o călătorie la mănăstirea Oasa, o așezare de vis, pe care însuși Mihail Sadoveanu a numit-o “cel mai frumos loc pe care l-a văzut”. Alex a vrut să descopere care este secretul acestui loc plin de liniște, rupt de lume, care este vizitat de mii de tineri în fiecare an. Călugării de acolo îi ajută pe tineri să se regăsească, să își definească dorințele, îi ajută să aibă curajul de a se întâlni cu ei înșiși.

Frumusețea mănăstirii și căldura sufletească pe care o împărtășesc călugării în locul de vis pe care Mihail Sadoveanu l-a ctitorit împreună cu scriitorul Ioan Pop vor putea fi văzute în duminica Paștelui, de la 18:00, la România, te iubesc!.

Related Articles

One Comment

  1. Una din putinele emisiuni la care ma uit si eu e “Romania, te iubesc!”, de fiecare data descopar oameni cu sufletul frumos. Prezentarea acestor fapte caritabile capatand o adevarata forta inspirationala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button