BeautyLife&Style

Român și IA, două parfumuri care te poartă în România adevărată!

Am străbătut țara-n lung și lat de câteva ori în ultimii ani. Am vizitat locuri ascunse de ochii multora, am simțit miros de flori, de apă, de pădure, de cărări de munte și am trăit sentimente cum altundeva nu găsești. Fiecare loc prin care am trecut avea ceva unic. Dar, poate, total diferit pentru fiecare dintre noi. Recent, eu și Mihaela am descoprit două parfumuri care ne duc mereu cu gândul la RomânIA!

Țara e altfel pentru fiecare dintre noi, așa cum și iubirile sunt întotdeauna altfel și de necuprins în unități de măsură pentru fiecare dintre noi. Putem să ne recompunem cum vrem amintirile, adăugând mai mult dor, mai mult zâmbet, mai multă duioșie sau mai multă vigoare, mai multă vară sau mai multă iarnă, mai puțin din noi și mai mult din cei pe care îi iubim, așa cum putem amesteca apele parfumurilor Roman și Ia după bunul și inefabilul nostru alean, după propria stare, după energia și lumina fiecărei zile.

O picătură de Roman și șapte de Ia. O pulverizare de Ia și patru de Roman. Un strop de dor de țară și două lacrimi prelungi de iubire pentru ea. Un clinchet de râs de copil și un ecou repetat de dangăte sărbătorești de clopot. Roman. Ia. Pe scurt, două parfumuri și o singură mare dragoste pentru țara din noi.

Dacă ROMAN adună în undele sale mireasma cetinii de brad, susurul izvorului cristalin din Carpați, strălucirea zăpezii pe o vale de munte bătută de lună, IA ascunde în apele sale adânci aroma de cozonac cald și vin fiert nins cu pulbere de scorțișoară, de familie fericită care s-a reunit acasă de sărbători… chiar dacă asta s-a întamplat doar în vis.

ROMAN este parfumul ce amintește de focurile înalte aprinse de bărbați pe dealuri în seri de solstițiu, de toamnele bogate în recolte de poame și struguri, în care casele au început să scoată pe coșuri coloane răsucite de fum; de floarea de cimbru de Carpați, de iarbă cosită adunată în capițe rotunde, de lemnul abia spintecat cu toporul pentru iarna ce va să vină.

Are note de piele argăsită, din care, cine știe?, un meșter priceput ar fi putut să făurească nu numai o pereche de opinci noi pentru straiele de duminică, dar și un brâu lat, numai bun de încins peste o cămașă de in care-a fost așezată pe un obraz îmbujorat înainte de a fi dăruită lui, Alesului. Și undeva în adanc în notele parfumului se ascunde un buchețel de flori de lămâiță, abia perceptibil, gata să fie înmânat ei, miresei, pentru cununa unei nunți de poveste.

În schimb, IA este precum o fereastră ce se deschide spre o pajiște înmiresmată în spatele unei căsuțe albe cu obloane de lemn. IA se deschide pe note de flori de câmp și de iarbă pe care a călcat desculță o româncă frumoasă, purtând o coroniță de margarete în par și-n inimă lumina celui dintîi vis de dragoste.

Și miroase a afine, zmeură și frăguțe strivite între buze ca înaintea unui sărut așteptat cu patimă, a buchete de flori de sânziene împletite cu garofițe de munte și ghirlande de flori Mâna Maicii Domnului ce-și varsa nectarul într-o noapte senină de vară. Un buchet în care s-a ascuns sfios și un trifoi cu patru foi spre împlinirea tuturor viselor celei ce-l poartă.

Am purtat aceste miresme cu noi și în ultimul trip pe care l-am făcut pe Valea Avrigului, în inima pădurii, într-un loc de poveste numit Anna Charisma Chalet. I-am regăsit deja o parte din arome și suntem în căutarea altora. Vrem, lună de lună, să descoperim noi esențe, care, mai apoi, când suntem acasă, să ne ducă din nou în acele locuri.

Așa că, dacă și voi sunteți călători, iubitori de parfumuri, mâncăcioși, oameni cu job full time, sau part time, români get beget e musai să aflați de Kit-ul ESSENCE DE ROUMANIE care conține cele 2 parfumuri ale brand-ului: ROMAN (parfumul pentru domni) si IA (parfumul potrivit doamnelor).

Sub logo-ul ESSENCE DE ROUMANIE veți observa trio-ul GRASSE – PARIS – BUCHAREST și trebuie sa știți că acesta este un concept ce a luat nastere in Romania. Insa pentru un standard de calitate de top, packaging-ul este facut in Paris, iar parfumurile au fost create de parfumieri consacrati de la Grasse, oras cunoscut drept capitala internationala a parfumeriei.

Mai mult, ESSENCE DE ROUMANIE s-a nascut din dorinta de a crea un parfum cu care noi, ROMANII, sa ne putem identifica, un parfum care sa redea cat mai bine atat mirosul locurilor frumoase din tara noastra, cat si cel al amintirilor pe care le avem cu cei dragi.

Un lucru inedit in cazul acestor doua parfumuri este ca ele au fost concepute pentru a putea fi purtate in layering, putand astfel sa pulverizam IA peste ROMAN, ori ROMAN peste IA: 2 picaturi din primul si 3 din al doilea, ori o picatura din ROMAN si 2 din IA, totul dupa propria noastra dorinta.

De fiecare data vom obtine un parfum nou, diferit.

PS. Cele două parfumuri se găsesc EXCLUSIV în magazinele Elysee din București!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button