Going OutLife&Style

Roadster-ul electric Tesla, prezent la TIBCO 2013

tesla tibcoCel mai inovator automobil electric – TESLA Roadster va putea fi admirat în cadrul centrului expozițional ROMEXPO, la standul cargo-partner, situat în fața intrării principale.

TESLA Roadster este o mașină sport, dar în același timp este și un automobil alimentat electric (BEV – Battery Electric Vehicle) produs de compania Tesla Motors în perioada 2008 – 2012. Modelul TESLA se remarcă în special prin motorul său electric, performanțele acestui roadster nu se rezumă la viteză și accelerație.

Proprietățile unice ale motorului electric îi conferă un avantaj uriaș față de un motor clasic pe combustie atât în ceea ce privește cuplul (forța de rotație) cât și în privința regimului motor (regimul de operare în care motorul funcționează la eficiență maximă). Roadster-ul poate atinge 13.000 RPM (Rotații Pe Minut), un nivel la care se ridică foarte puține motoare pe combustie de mari dimensiuni.

Compania cargo-partner Gmbh a primit numeroase premii prestigioase pentru activitatea sa în domeniul protecției mediului printre care VCÖ Mobility Award 2010, Lufthansa Cargo Climate Care 2011, Energy Globe Austria 2011, pentru promovarea conceptului de ‘’e-mobility – logistica verde începe prin sustenabilitate’’ – un aspect din ce în ce mai important pentru clienții din sectorul logistic. În fiecare an, industria transporturilor pune accent pe creșterea nivelului de siguranță, pe inovație și pe protecția mediului.

cargo-partner în România a fost deschisă în anul 2000. Compania oferă o gamă variată de servicii și are filiale în cele mai importante orașe din țară: București, Otopeni, Constanța, Timișoara, Cluj-Napoca și Iași.

Portofoliul companiei de servicii include:

1. Casă de expediții în sectorul aerian și maritim

2. ROAD-Xpress – transport rutier național și internațional

3. Furnizor de servicii logistice integrate

4. Comisionar vamal propriu

”e-mobility” – ’’logistica verde începe prin sustenabilitate’’

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button