HealthLife&Style

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, peste 10.000 de consultații online!

În această perioadă dificilă, rețeaua de sănătate REGINA MARIA a avut o serie de inițiative dedicate pacienților pentru găsirea celor mai potrivite soluții de continuare a actului medical, în mediul online. Clinica Virtuală a fost răspunsul rapid al Rețelei de sănătate REGINA MARIA la principala întrebare apărută în rândul pacienților: cu cine pot discuta problemele medicale, în timp ce rămân acasă, în izolare?

În mai puțin de o lună de la lansare, numărul celor care au beneficiat de consultații online pe noua platformă a depășit cifra de 10.000, arătând astfel cum telemedicina ne ajută să identificăm și urmărim multidisciplinar cazuri din orașe diferite ale țării și din afara țării.

Pentru prima oară granițele și distanțele au devenit nesemnificative, iar problemele medicale apărute în această perioadă au primit ajutorul necesar, lucru pentru care trebuie să le mulțumim celor peste 500 de medici care au acordat consultații.

Medici: 530.

Specialități: 35, precum medicină internă, gastroenterologie, ORL, endocrinologie, pediatrie, dermatologie, psihologie pediatrică, consiliere nutriție, medicina muncii.

Cum se face o programare: pacienții pot realiza o programare medicală online de pe desktop sau aplicația mobilă, dar și prin Call Center, urmând următorii pași: https://www.youtube.com/watch?v=6lqQrZte-Ro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button