FashionTrendsTrends by M

Reduceri de vară la ținutele #GreenFashion

De când te știi adori fashion-ul, îți place să fii la modă, urmezi trendurile și optezi pentru haine de calitate. Însă, în egală măsură, îți place diversitatea și ce-ai purtat sezonul trecut parcă n-ai mai purta sezonul acesta.

Pentru că iubești viața, natura și planeta, adaugă stilului tău vestimentar din timpul verii tonuri de #GreenFashion și multă creativitate, îndrăzneală și distracție. Poți începe prin crearea unor outfit-uri cool pentru zilele și nopțile de vară, pe care le petreci în mediul urban, într-un sătuc idlic de la munte, sau la petrecerile de la mare, până la răsăritul soarelui.

Pentru toate aceste momente și locuri speciale… ce zici de un top colorat, care să se potrivească atât la o cafea dimineața, la un brunch sofisticat în weekend, cât și la o petrecere în aer liber, pe malul mării sau undeva la iarbă verde? Dacă îți plac fustele, vara aceasta poți opta pentru diferite modele mini, medii sau maxi care să atragă zâmbete. Dacă vrei să impresionezi, alege o rochie care să îți evidențieze feminitatea și bronzul catifelat.

Pe Remixshop.com a început “Biggest Summer Sale”, cu reduceri și oferte impresionante la foarte multe articole vestimentare noi sau aproape noi, dar foarte trendy, aparținând unor branduri celebre în întreaga lume. Descoperă-le pe cele care ți se potrivesc la secțiunea Sale de pe website și lasă-te purtată de insiprație și magia verii.

Iar hainele, pantofii și accesoriile noi sau aproape noi, cu sau fără etichetă, pe care le ai deja în garderobă, le poți repune în circuit pe Remixshop.com prin serviciul “Vindeți către Remix”. Astfel, oferi o nouă șansă pieselor vestimentare de calitate, contribui la protejarea mediului înconjurător și poți face o faptă bună donând o parte din profitul obținut prin Remix către SOS Satele Copiilor Romania.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button