Going OutLife&StyleLuxury

Real-estate trends: priveliştea New York-eză de 100 de milioane de dolari

one57_3New York a setat recent un nou record în ceea ce priveşte preţul de vânzare al unei proprietăţi rezidenţiale. Potrivit ediţiei americane a revistei Forbes, un penthouse aflat la etajele 80 şi 90 ale turnului One 57, în apropierea Central Park, a fost vândut pentru suma de 100.471.452, 77 dolari, o tranzacţie record pe acest segment pentru metropola americană.

Numele cumpărătorului care va putea să admire, de la înălţime, unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume şi una dintre cele mai faimoase şi frumoase zone verzi din apartamentul său care se întinde pe 2 etaje şi are o suprafaţă de peste 1.000 de metri pătraţi nu a fost dat publicităţii de către agenţia imobiliară care a intermediat vânzarea.

Înainte de această tranzacţie, recordul pentru cel mai scump apartment vândut în New York era deţinut de un penthouse în 15 Central Park West, vândut către Ekaterina Rybolovlrva, fiica magnatului rus Dimitry Rybolovlev, pentru 88 de milioane de dolari.

Preţul apartamentului din clădirea One 57 este aproape dublu cumparativ cu următorul cel mai scump apartament din complex, aflat la etajul 82, pentru care fostul şef al conglomeratului din industria luxury Michael Kors, Silas Chou, a plătit 56,1 milioane de dolari anul trecut.

central park one 57
Privelistea e la etajele superioare ale cladirii One57.

one571

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button