GadgetTrends

RCS & RDS lansează Digi Storage și bate palma cu Vodafone pentru roaming național

digi storageRCS & RDS a lansat, astăzi, 11 aprilie 2014, Digi Storage, unul dintre cele mai accesibile şi rapide servicii de stocare, partajare şi organizare a datelor personale, dedicat clienţilor săi, persoane fizice. Totodată, compania a încheiat un parteneriat cu Vodafone, prin care cei din urmă vor oferi servicii de roaming național către RCS & RDS, pentru o perioada limitată de timp. Practic, clienții RDS & RCS vor putea folosi rețeaua Vodafone similar cu un vizitator/inroamer (client străin care vine în roaming, în Romania), iar pe telefonul lor va aparea simbolul “Digi.Mobil.R”. Totuși, doar clienții RDS & RCS pot folosi rețeaua Vodafone, nu și invers. Roamingul național nu va implica costuri suplimentare pentru utilizator, iar trecerea de pe o rețea pe alta se va face automat, fără setări speciale.

Digi Storage reprezintă punctul unic de stocare a fişierelor (poze, filme, prezentări etc) care poate fi accesat de către clienţii companiei într-un mod extrem de simplu și de rapid, din orice loc în care există o conexiune la internet fix sau mobil, de pe orice dispozitiv – PC cu sistem de operare Windows, Linux, Mac OS X sau dispozitive mobile – Android, iOS. Aplicațiile client pe care le oferă compania se sincronizează automat pentru toate dispozitivele utilizate.

„Prin lansarea Digi Storage, RCS & RDS continuă politica de a oferi servicii cât mai bine adaptate cerinţelor şi nevoilor clienţilor săi. Digi Storage oferă flexibilitate, mobilitate, accesibilitate permanentă de oriunde, oricând, oferind în acelaşi timp posibilitatea ca toate datele să fie într-un singur loc, indiferent de tipul echipamentului şi a tehnologiei de acces utilizate”

Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS

Clienţii Digi Net Fiberlink 500 şi 1000 beneficiază gratuit de spaţiu de stocare de 20 GB. Pentru un tarif lunar de 3 RON (TVA inclus), clienţii pot opta pentru un spaţiu de stocare de 50 GB, pentru 100 GB costul se ridică la 6 RON (TVA inclus) şi pentru 150 GB pot contracta serviciul contra sumei de 9 RON (TVA inclus). Clienţii pot solicita extinderi de spațiu de stocare până la 150 GB.

Pentru a se putea înregistra ca utilizatori Digi Storage, clienţii RCS & RDS pot obţine datele de acces prin contul de client Digi Care. Interfaţa web Digi Storage reprezintă punctul de acces în contul de stocare de unde clienţii pot descărca aplicaţia Digi Storage pentru PC. Pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android şi iOS, aplicaţia se poate descărca din store-urile Google şi Apple.

Clienţii DigiNet Fiberlink beneficiază de superviteze de download şi upload, dar şi de o reţea performantă de internet, care asigură transferul rapid al datelor, la cele mai accesibile preţuri.

Abonament Digi Net Fiberlink

Spațiu de stocare inclus

Tarif lunar
(RON, TVA inclus)

Fiberlink 50

N/A

29

Fiberlink 100

N/A

39

Fiberlink 500

20 GB

49

Fiberlink 1000

20 GB

59

Spaţiu de stocare în Digi Storage

Tarif lunar RON (TVA inclus)

50 GB

3 RON

100 GB

6 RON

150 GB

9 RON

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button