Bucatariile lumiiBusinessMarketing & AdvertisingTravel

Râureni lansează două noi sortimente de produse inedite de post

Brandul Râureni se extinde cu două noi sortimente de produse cu rețete inedite – Zacusca de vinete și Zacusca de vinete cu hribi – preparate delicioase, de post, din vinete coapte la foc de lemne. Astfel, Râureni continuă într-o notă modernă tradiția bazată pe rețete autentice și gustoase, care definesc brandul încă de la lansare.

De această dată, clienții sunt invitați să se delecteze cu delicioasele produse tradiționale bazate pe rețete consacrate ale gastronomiei românești, readuse în atenția publicului într-o prezentare modernă, dar care păstrează notele de bază ale acestor îndrăgite preparate, ideale pentru perioada postului dar și pentru cei vegani sau care doresc să urmeze un regim alimentar echilibrat.

Delicioasa zacuscă ca pe vremuri, din vinete coapte la foc de lemne, trezește nostalgia gusturilor copilăriei. Vedeta noii game, Zacusca de vinete coapte pe foc de lemne, este un produs care ne duce cu gândul la gusturile bucătăriei autentice, ce redau notele speciale ale mâncării gătite la focul de lemne, din ingrediente proaspete și gustoase.

Belșugul de condimente și legume folosite pentru prepararea produsului, dozate după o rețeta autentică reinterpretată cu un touch modern și inovator, fac din Zacusca de vinete coapte un produs special, cu aromă și textură deosebite și absolut delicioase.

Bazată pe o rețetă secretă de familie, din vechiul caiet al bunicii, Zacusca de vinete cu hribi, readuce la viață un gust căutat de cei ce doresc să se răsfețe cu un sortiment de zacuscă cu totul special, exact ca în casa bunicilor. Hribii și legumele adăugate din belșug creează un mix de arome și texturi inedite care cuceresc de la prima degustare.

„Ne dorim să fim mereu în pas cu noile trenduri, dar și să acompaniem tradițiile noastre culinare, astfel încât ne-am propus crearea unei game extinse de mâncăruri gătite prin care să anticipăm și să răspundem dorinței clienților de diversificare permanentă a produselor pe care le consumă. Un pas firesc în acest demers este introducerea acestor noi sortimente de produse, bazate pe rețete autentice cu un touch modern, produse dedicate clienților noștri care țin post dar și celor cu regimuri vegetariene și vegane. Cele două produse nou lansate readuc în atenția publicului iubitor de gastronomie românească, două dintre cele mai îndrăgite preparate ale românilor, prezentate întro lumină nouă, cu un ambalaj și packaging moderne, care vor face din acestea, în scurt timp, unele dintre preferatele clienților nostri”, a declarat Georgiana Mutu, Director de Marketing Râureni.

Elementele care fac ca aceste două sortimente să fie cu adevărat speciale sunt, printre altele, concentrația mai mare de legume, cantitatea variată de condimente, modul tradițional prin care sunt coapte vinetele. La acestea se adaugă noul design al borcanelor – mai înalte și cu o etichetă cu aspect modern, ce conferă produselor o notă distinctă și atractivă.

Noile gusturi, unice prin reinterpretarea și îmbogățirea rețetelor autentice, îmbie prin aromele și texturile deosebite și delicioase. Acestea pot fi ușor identificate datorită etichetelor în nuanțele naturale ale vinetelor bine coapte, numai bune pentru o zacuscă gustoasă, capacul argintiu al borcanelor evidențiind produsele, conferindu-le note de rafinament premium.

Cele două noi produse de la Râureni, cu gust autentic, din ingrediente de cea mai bună calitate și prezentare memorabilă, sunt deja în magazine, având prețuri accesibile, astfel ca toți iubitorii gastronomiei românești să se bucure din plin de aceste produse cu totul speciale. Fiind vegetale, deci și de post, acestea sunt potrivite gusturilor diversificate, celor care doresc să urmeze un stil de viață sănătos și sunt prietenoase cu natura.

Compania Râureni va continua extinderea portofoliului de produse premium, bazate pe rețete tradiționale reinterptetate în cheie modernă, urmând să lanseze în curând Zacusca de vinete picantă și Zacusca de vinete cu gălbiori.

Râureni aduce aproape de consumatori tot ce are natura mai bun de oferit, prin rețete tradiționale bine ancorate în prezent, realizate din fructe și legume proaspete, culese și alese cu mare grijă atât din livezile, serele și fermele proprii, cât și din cele ale partenerilor de încredere.

Râureni este unul dintre cele mai cunoscute branduri românești, cu o tradiție de peste 50 de ani în prepararea fructelor și legumelor după rețete autentice. Mereu conectat la noile tehnologii și trenduri din industrie, Râureni comercializează produse într-o gamă variată, de la gemuri, dulcețuri, siropuri, murături până la produse gata preparate, produse gourmet sau cu 0 zahăr.

Râureni se mândrește cu produse delicioase bazate pe rețete ce au fost perfecționate de-a lungul timpului.

Și pentru că doar ingredientele bune pot crea produse pe măsură, fructele și legumele din produsele Râureni provin, pe cât posibil, din ferme proprii și din sol românesc. Toate sunt atent selecționate, recoltate la timp, iar drumul până la fabrică este cel mai scurt, astfel încât clienții Râureni să se bucure de un gust și o calitate desăvârșite

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button