Life&Style

Răsfăț și inovații pentru femeile moderne

tendinteReprezentantele sexului frumos vor putea să experimenteze noile tendințe în beauty, sport, nutriție și echilibru interior, menite să completeze stilul de viață al femeii moderne, în perioada 7-24 martie, la Băneasa Shopping City. Iar, pentru a fi în trend, femeile vor putea experimenta inovațiile noului an în materie de înfrumusețare la seminarul organizat de M•A•C Cosmetics pe 9 martie în Grand Cinema Digiplex.

de Marian Crăciun

Luna martie, dedicată femeilor, este împărțită în 3 weekend-uri tematice:

• Beauty (7-10 martie) – specialiștii vor dezbate care sunt secretele unui look impecabil, ce produse sunt recomandate în acest sezon, ce tendințe sunt în coafură, machiaj și manichiură.

• Zen (14-17 martie) – cum trebuie să te relaxezi folosind tehnicile de Ayurveda, ce înseamnă în profunzime Zen: de la echilibrul interior la echilibrul exterior și cum îți îmbunătățești viața în ansamblul ei, pe toate nivelurile ființei: fizic, psihic, sufletesc, spiritual.

• Sport (21-24 martie) – importanța sportului și a ceea ce mâncăm, rețete de tratament, diete, exerciții fizice, principii de viață și conduită care vizează atât trupul cât și sufletul.

În weekend-ul 7-10 martie, toate doamnele sunt așteptate la activitățile dedicate frumuseții, cu surprize oferite de către specialiștii de la Marionnaud, Sephora, Flormar, Yves Rocher, Melkior, The Body Shop, Sabon și SensiBlu.

Reprezentanții salonului Geta Voinea Hair & Beauty Salon, Salon Evidence și Perfect Nails vor urca pe scena special amenajată și vor face demonstraţii de coafura, machiaje profesionale și manichiură.

Doamnele care doresc să fie fotografiate se pot duce la Photo Corner-ul creat în parteneriat cu magazinul L’Occitane, iar dacă achiziționează un produs din magazinele participante la promoție, vor primi cadou unul dintre cele 150 de bilete la film.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button