Travel

Radisson Blu, desemnat “Locaţia anului pentru conferinţe şi întâlniri de afaceri”

Radisson-Blu-493x300Hotelul Radisson Blu, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa hotelieră de lux din Capitală, a câştigat premiul “Locaţia anului pentru conferinţe şi întâlniri de afaceri”, decernat la Gala Premiilor de Excelenţă, în cadrul evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Conference.

Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, eveniment ajuns la ediţia 6, a premiat cele mai eficiente şi inovative proiecte şi concepte din industria ospitalităţii şi a turismului din România.

Unitatea de cinci stele Radisson Blu a fost aleasă câştigătoare din 18 nominalizări la această categorie, pe baza votului exercitat de juriu şi a celui public, potrivit companiei organizatoare Evensys.

Hotelul pune la dispoziţia clienţilor săi 11 săli de conferinţe şi o impresionantă sală de gală, sala Atlas cu o capacitate de până la 500 de persoane în setup de masă festivă.

În 2012 echipa Radisson Blu din Bucureşti a fost alesă ca organizator oficial al activităţii de catering pentru cel mai mare şi mai important eveniment al anului, Finala Europa League de la Arena Naţionala, la care a făcut faţă cu brio unui spectaculos numar de 3500 de persoane: celebrităţi internaţionale, oficialităţi UEFA, reprezentanţi ai casei regale din Spania şi alte personalităţi locale.

Tot în 2012 hotelul a lansat în premieră pentru piaţa din România Experience Meetings, un concept ce se referă la mixul care garantează succesul unui eveniment: meniu pe bază de mâncare sănătoasă, de calitate superioară şi care stimulează activitatea creierului, spaţiu neconvenţional pentru găzduirea conferinţelor dotat cu instrumente necesare tuturor tipurilor de învăţare şi nu în cele din urmă acces gratuit la internet wireless.

Cu un număr total de 718 camere, Radisson Blu Hotel, Bucureşti face parte din Carlson Rezidor Hotel Group şi este cel mai mare hotel de 5 stele din România.

Carlson Rezidor Hotel Group, unul dintre cele mai dinamice lanţuri hoteliere la nivel mondial, deţine peste 1.300 de hoteluri în 81 de ţări. Din portofoliul de branduri al companiei fac parte Radisson Blu, Radisson, ParkPlaza, Country Inns & Suites By CarlsonSM sau Hotel Missoni.

Printre competitorii Radisson Blu la nivel local se numără JW Marriott, Howard Johnson, InterContinental, Crowne Plaza sau Grand Hotel Continental.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button