Parenting

PS4 se lansează pe 29 noiembrie, împreună cu 5 jocuri next-gen exclusive

PS4 launchSony Computer Entertainment Europe a anunţat că mult aşteptata consolă PlayStation4 (PS4) va fi lansată în Europa pe 29 noiembrie 2013. În cadrul conferinţei susţinute la Cologne, Germania, cu ocazia Gamescom au fost anunţate şi patru titluri noi, dezvoltate exclusiv pentru PlayStation: Rime, Hell Divers, Shadow of the Beast, Resogun™ şi Everybody’s Gone to The Rapture.

Conferinţa a demonstrat din nou angajamentul Sony de a oferi experienţe noi de joc indiferent de platformă: au fost prezentate tiluri noi pentri PlayStation®Vita (PS Vita), PlayStation®3 (PS3™) şi PS4.

Dincolo de entuziamsul legat de anunţul datei de lansare a noii console PS4, fanii se vor putea bucura şi de reduceri de preţ pentru consola PS Vita, pentru cardurile de memorie pentru PS Vitaşi pentru modelele de 12GB ale PS3. Începând cu 21 august în Europa PS Vita 3G va fi comercilizat la preţul de  199 euro, iar modelul PS3 de 12GB va fi comercializat la preţul de 199 euro. În plus, pentru PS Vita au fost prerentate şi mai multe jocurinoi, dintre care amintim titlurile exclusive: Murasaki Baby şi BigFest™.

În cadrul evenimentului a fost confirmat că Twitch, cea mai mare comunitate de gameri cu platformă de partajare video din lume, va în disponibil pe PS4 la nivel global. Acest serviciu le va permite jucătorilor să partajeze în timp real experienţele de joc şi să urmărească streamul altor utilizatori prin opţiunea “spectate”.

Pe scena PlayStation®au urcat şi alţi publisheri care au vorbit despre proiectele lor pentru PS4. Ubisoft a demonstrat în premieră opţiunea de remote play, care permite stream-ul de jocuri PS4 pe PS Vita prinWi-Fi, folosind mult aşteptatul joc Assassin’s Creed®IV: Black Flag™ şi a oferit noi detalii despre Watch Dogs. Gaijin Entertainment, MoJang şi EA au contribuit şi ei arătând noi detalii despre ce pregătesc pentru următoarea consolă PlayStation.

Related Articles

One Comment

  1. Howdy just wanted to give you a quick heads up. The words in your article seem to be running off
    the screen in Chrome. I’m not sure if this is a format issue or something to do
    with internet browser compatibility but I figured I’d post to let you know.
    The design and style look great though!
    Hope you get the problem fixed soon. Thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button