Media

Pro TV dă startul preselecțiilor noului sezon MasterChef!

Cel mai urmărit cooking show din România dă startul preselecțiilor pentru cel de-al șaselea sezon! Timp de cinci sezoane, MasterChef a reunit oameni din toate colțurile țării, care au în comun o singură pasiune: gătitul!

Pe masterchef.protv.ro au început înscrierile pentru preselecțiile următorului sezon MasterChef! Caravana celei mai așteptate competiții culinare va vizita patru orașe importante din țară.

Milioane de telespectatori au urmărit sezonul cinci din cea mai captivantă competiție culinară, iar diversitatea și creativitatea au fost elemente cheie pentru o ediție de succes răsunător, cu preparate unice, probe incendiare și un juriu extrem de carismatic!

Și în acest sezon, Chef Patrizia Paglieri, Chef Foa și Chef Adrian Hădean sunt pregătiți să descopere noul MasterChef al României!

Juriul MasterChef Romania

Ai îndemânarea să pregătești un desert delicios? Știi să prepari delicatese care uimesc prin gustul incredibil sau aspectul desăvârșit? Intră pe masterchef.protv.ro și înscrie-te! Bucătăria MasterChef te așteaptă!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button