Gadget Trends Know How

Premiu de 30.000 euro pentru soluții înscrise la „Business Wall of Fame”

Dezvoltatorii de soluții IoT (Internet of Things) pot câștiga o campanie de promovare în valoare de 30.000 euro și parteneriat cu Telekom Romania. Susținătorii solutiei câștigătoare pot beneficia la rândul lor de o campanie de promovare pentru compania lor. Câștigătorul secțiunii “Cea mai bună soluție internațională Internet of Things” va avea posibilitatea de a include soluția în portofoliul celor 8 țări în care se derulează concursul. Perioada pentru depunerea aplicațiilor: 22 aprilie – 25 mai 2015.

Telekom Romania anunţă lansarea celei de-a a doua ediții a concursului internațional „Business Wall of Fame” iniţiat de grupul Deutsche Telekom. Competiția vizează soluțiile inovatoare de tipul IoT (Internet of Things) dedicate companiilor. „Business Wall of Fame” se derulează în România și alte 7 ţări europene (Austria, Croația, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia și Slovacia). Soluțiile de acest tip trebuie să fie deja disponibile la vânzare sau în stadiul de lansare pe piață.

Dezvoltatorii din România care îşi înscriu soluţiile Internet of Things în perioada 22 aprilie – 25 mai 2015 pe platforma www.wallofbusiness.ro au posibilitatea de a câștiga o campanie de promovare a soluției lor, dezvoltată de Telekom, în valoare de 30.000 de euro și de a deveni partener Telekom Romania.

Soluția câștigătoare va fi desemnată în urma voturilor comunității de business, în perioada 11 mai – 22 iunie; primele 15 dintre ele care au adunat cele mai multe voturi vor fi ulterior evaluate și de un juriu de experți Telekom Romania. Compania-suporter a soluției  câștigătoare, care  a avut cel mai convingător argument în favoarea acesteia,  va beneficia la rândul său de o campanie de promovare în valoare de până la 20.000 de euro.

De asemenea, juriul va acorda un premiu special pentru cea mai bună soluție Internet of Things la nivel internațional, pe care Deutsche Telekom o va inlude în portofoliul celor 8 țări participante, aceasta având avantajul expunerii către clienții companii ai acestor state. Mai mult, va participa alături de Deutsche Telekom la un târg de profil, beneficiind de promovare în valoare de 10.000 euro.

Prima ediţie a concursului „Business Wall of Fame” a avut ca obiectiv găsirea celor mai bune aplicații în cloud care să eficientizeze activitatea companiilor. România a fost una dintre ţările cel mai bine reprezentate, cu cele mai multe aplicatii înscrise  – 59 de aplicații.

În urma competiţiei, Smart Bill Cloud (aplicație de facturare), Top Checks (aplicație de analiză și monitorizare a partenerilor de business actuali sau potențiali din punct de vedere financiar și juridic) și Sedona POS (aplicatie ce transformă terminalele inteligente în puncte de vânzare mobile), primele trei clasate aplicaţii la nivel naţional, au fost incluse în portofoliul Telekom Romania de soluţii de business.

Câștigătoarea marelui premiu național, Smart Bill Cloud, a beneficiat de campania de promovare dezvoltată de Telekom, iar suporterul acesteia, International Leader Media, a fost promovat, de asemenea, în cadrul unei campanii dedicate.

Soluțiile Internet of Things presupun conectarea  diverselor echipamente sau dispozitive pe orice tip de conexiune de Internet, acestea colectând și făcând schimb de informații pe baza unor soft-uri în cloud. Soluțiile vizează diverse arii, precum mașinile conectate, clădirile sau orașele inteligente, automatizarea industrială, măsurarea inteligentă etc.

Calendarul competiției

  • Înscrieri pentru dezvoltatorii de soluții de tip IoT: 22 aprilie – 25 mai 2015
  • Vot din partea comunității de business: 11 mai – 22 iunie 2015
  • Selectarea câștigătorului național: 7 iulie 2015.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button