Parenting

Premieră Danone: un nou iaurt de băut în 12 sticluţe de colecţie, special pentru cei mici

Danonino_sticlute de colectie (Small)Producătorul de lactate Danone, unul dintre cei mai importanţi jucători din industria alimentară la nivel internaţional, introduce vara aceasta, special pentru copii, Danonino iaurt de băut în două variante: cu piure de căpşuni şi banane.

Adaptat nevoilor şi dorinţelor celor mici, noul iaurt gustos se găseşte în 12 sticluţe de colecţie. Acestea vor aduce bucurie celor mici, prezentându-l pe Dino călător, îmbrăcat în costume tradiţionale din ţări precum: China, Mexic, Turcia sau India.

„Danonino este un brand cheie în portofoliul nostru, reprezentând startul călătoriei consumatorilor alături de Danone. Copiii iubesc noutăţile şi pe Dino şi de aceea le oferim în permanenţă ocazii de a învăţa jucându-se. Cele două noi variante Danonino au un gust foarte bun şi sunt ambalate în sticluţe captivante, care vor strârni cu siguranţă interesul celor mici şi le vor stimula imaginaţia”, declară Anca Stroe, Director de Marketing, Danone SEE.

Danonino este special dezvoltat pentru copii, fiind un produs echilibrat din punct de vedere nutriţional. Danonino este bogat în calciu şi vitamina D, nutrienţi care contribuie la procesul de creştere şi dezvoltare armonioasă a oaselor.

Compania Danone PDPA România face parte din Grupul Danone, prezent în 120 de ţări, unul dintre liderii mondiali din industria alimentară, deţinând locul 1 în lume în fabricaţia de produse lactate proaspete şi locul 2 în lume în domeniul apelor minerale îmbuteliate şi alimentaţiei pentru bebeluşi. La nivel de grup, Danone a înregistrat în 2012 vânzări de peste 20 miliarde Euro.

Danone România este lider de piaţă în categoria produselor lactate proaspete, înregistrând în anul 2012 o cifră de afaceri de 506 milioane de lei (peste 100 de milioane de euro). Compania are în portofoliu peste 80 de referinţe de produs, produse în majoritate în fabrica din Bucureşti, cu lapte proaspăt colectat de la fermierii români.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button