Parenting

Povestea lui Like, hipster-geek, Live, sporty și petrecăreață, și Love, romantica senzuală

AVON_Panou_1_b6c459f33fAVON continuă campania “AVON îți dă Like” prin lansarea primului video interactiv pe Instagram, filmat exclusiv cu telefoane iPhone. Vedetele sunt trei fete simpatice, în povestea cărora utilizatorii pot să se implice si mai mult, fiind invitați să vadă cum ar fi să petreacă o zi la shopping alături de ele. Astfel, AVON este prima companie care folosește într-o campanie noua tehnologie video oferită de Instagram.

Povestea tinerelor care reprezintă personalități diferite, cu care tinerele femei se pot identifica – Like, cea hipster-geek, Live, cea sporty și petrecăreață, și Love, romantica senzuală -, se dezvolta și capătă noi directii în mediul digital.

Folosirea platformei Instagram pentru a crea experiențe video interactive face parte din strategia de inovație AVON pe care am adoptat-o de mult timp. Până acum nu există nicio referință la vreo campanie video filmată, editată și publicată live pe Instagram, folosind numai telefoanele pe post de camere video… E de înțeles că suntem nerăbdători să vedem reacțiile.”

Alina Cinciulescu, Online & Innovation Coordinator

 “Una dintre promisiunile brandului AVON este să fim mereu conectați la noutăți și cu un pas înaintea celorlalți pentru a ne cunoaște consumatorii cât mai bine cu putință și pentru a le oferi experiențe memorabile oriunde ar fi ei. Tocmai de aceea, am ales să ducem mai departe povestea noii campanii cu ajutorul noului feature video al Instagram. Acesta este rezultatul efortului nostru continuu de a interacționa cu publicul online”, precizează și Raluca Kisescu, Commercial Marketing Manager AVON Romania & Moldova.

Utilizatorii se pot implica în campanie dând “follow” contului de Instagram AVON Space (http://www.instagr.am/avonspace). Pornind de la cel mai recent clip publicat, utilizatorii pot interacționa cu filmulețele prin intermediul hashtag-urilor și își pot urmări personajul preferat în contexte pline de feminitate și umor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button